promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 szexi időjósának kerek fenekét csak egy szűk bugyi takarta, Barta Sylvia 54 évesen is vadítóan néz ki
Borítókép:  YouTube/ Palikék Világa
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megmutatta hihetetlen testét Barta Sylvia, odavannak érte a követői. 

Barta Sylvia már túlhaladt az ötvenen, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy idős lenne. Elképesztően jó formában van, joggal jelenthető ki, hogy ő az ország egyik legszexibb időjósa. A mai napig találkozhatnak vele a tévénézők, amikor az időjárás-előrejelzés következik. Nem most kezdte, már 20 éves korában belekóstolt a televíziózásba. Karrierjét a százhalombattai tv-nél kezdte, később pedig a budapesti Nap TV-nél lett szerkesztő-riporter. Egy ideig hanyagolta a karrierjét, de a  televíziózás mellett a sport is nagyon fontos számára, korábban zumba oktató is volt. Az élete alakulásáról, a mélységekről és magasságokról Palikék műsorában vallott: 

Sylvia igencsak aktív az Instagram-oldalán, többször oszt meg magáról fotókat és videókat, még edzés közben is. A legtöbbször ezek a felvételek pedig igencsak vadítóak. A tévés szereti a csinos darabokat, de bikiniben sem fél megmutatni magát. Nemrég is ezt történt, a tél közepén piros, vadító bikiniben mutatta meg magát. 

Tavaszias időben, verőfényes napsütésben töltődtem fel

 - írta fotójához Sylvia. 

A szűk kis bikini sokat mutat a csodás időjósból, főleg ahogy a jakuzziban pózol és szexizik. Kerek feneke is igencsak megvillan a fotóin, aligha takarja el a bugyija. Természetesen a követői sem hagyták szó nélkül ezeket a dögös képeket, csak úgy záporoztak a hozzászólások a bejegyzéshez. Rengetegen gratuláltak az elképesztően izmos, bombaformájához. 

- Őszintén! Le a kalappal a sok edzés-munka eredményért! - írta egy kommentelő a bejegyzéséhez. 

- Egy ilyen gyönyörű test mögött kemény munka van... Gratulálok!- jegyezte meg egy másik hozzászóló Sylvia posztjában. 

- Gratulálok! Nagyon csinos, sok fiatal példát vehetne rólad! - olvasható egy harmadik kommentben.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás