promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött az ország legdögösebb időjósa, Barta Sylvia 50 felett is bombasztikus formában van
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Barta Sylvia bikiniben mutatta meg, hogy egy 53 éves nő is lehet dögös.

Barta Sylvia az ország egyik legismertebb időjósa, aki annak idején a TV2 első női időjárás-jelentője lett. Azóta is gyakran ő mondja el a nézőknek, hogy milyen időre kell számítanunk a következő napokban. Barta Sylvia már 20 éves korában belekóstolt a televíziózásba: karrierjét a százhalombattai tv-nél kezdte, később pedig a budapesti Nap TV-nél lett szerkesztő-riporter.

Természetesen a kereskedelmi csatornák indulása hozta meg neki az áttörést: 1999-ben szerepelt a TV2 Osztálytalálkozó című műsorában, amiben a vetélytársa Bochkor Gábor volt. Vezette a Találkozások című magazinműsort, ahol a kreativitását is kibontakoztathatta. Ez idő alatt beszédtechnikai órákra járt és meteorológusoktól tanult.

Barta Sylvia most 53 éves, de még mindig ő az ország legkedveltebb és legcsinosabb időjósa, aki mindig is odafigyelt arra, hogy megőrizze bombasztikus alakját. A strandszezon közepén ő is levetkőzött, és több bikinis fotót is közzétett a közösségi oldalán, amiket a kommentelők nem győznek dicsérni.

Az egyik tengerparti képénél ki is emelte, hogy semmi hajkorrigálás, semmi smink, semmi filter nincs rajta, csak őt láthatjuk természetes szépségében.

Barta Sylvia dögös fotóit alább nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás