promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pimaszul sármos Sebestyén Balázs 15 éves kamaszfia, a műsorvezető büszkén mutatta meg a ritkán látható Benettet
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Sebestyén Balázs 15 éves fia, Benett.

Sebestyén Balázs az ország egyik legismertebb televíziósa, akivel minden nap találkozhatnak kora reggel a rádiót hallgatók is. Magánéletét azonban igencsak félti, kevésszer mutatja meg gyermekeit. Felesége azonban többször oszt meg fotókat, de arról, hogy pontosan hogyan élnek nagyon keveset tudnak a rajongói.

Balázsnak és feleségének, Vikinek két gyermeke született. Első gyermekük, Benett 2009. október 18-án látta meg a napvilágot, második gyermekük, Noel 2014. december 18-án született. Kisebbik fia nemrég be is jelentkezett a Rádió1 adásába, egy szokatlan módon köszönt el a magyaroktól.

Nemrég Balázs ismét kivételt tett és most a nagyobbik fiát mutatta meg a közösségi oldalán. Legutóbb ugyanis 2019-ben mutatott közös fotót a családjával Instagram-oldalán.

Hogy telt el ez ilyen gyorsan? 15 év! Annyira büszkék vagyunk Rád Beni. Nagyon szeretlek! Hihetetlen nagy csoda vagy, köszönöm, hogy hozzánk jöttél..Remélem egyszer ott ugrálunk majd az egyik koncerteden..

- olvasható Sebestyén Balázs bejegyzésében.

A megosztott videójában Benett látható, ahogy dobol, meg kell jegyezni, hogy igencsak ügyesen játszik a fiatal a hangszeren. A dal egyébként a Muse angol rockegyüttes  egyik slágere, erre dobolt rá Balázs fia. .A rajongók is igencsak meglepődtek, elképesztően sok hozzászólás érkezett a felvételhez.

- Sokkot kaptam, hogy ilyen nagy fiad van basszus, 3 évvel vagyok fiatalabb, de még nem szültem..mert korainak tartom.. - írta egy hozzászóló a televíziós bejegyzéséhez.

- Hihetetlen milyen nagy már a fiad. Nagyon ügyes. Legközelebb ne 15 év múlva ossz meg róla képet Balázs, mert eddig kicsinek képzeltem el amikor beszéltél róla  - kommentelte egy másik felhasználó.

- Most leesett az állam, minden szempontból csillagos ötös - jegyezte meg egy harmadik hozzászóló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás