promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mila Kunisszal még a barátság extrákkal szitut is bevállalnánk, főleg ha annyira kiteszi a néznivalót mint ezen a fotón
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki a férjére irigykedik most, Mila Kunis megtestesíti az igazi bombanőt.

Mila Kunis egyik legismertebb filmje, ahol a szokásosnál is többet mutat meg magából, a Barátság extrákkal című alkotás, ahol Justin Timberlake partnereként fűtötte fel a filmvásznat és izzította be a férfiak képzeletét:

Mila Kunis teljes nevén Milena Markovna Kunis (ukránul Мiлена Марківна Кунiс, oroszul Милена Маркοвна Кунис) egy a történelem színpadáról azóta már eltűnt birodalomban született: a Szovjetunióban, annak is az ukrán tagköztársaságában. Nem az a tipikus '80-as évekbeli szovjet karrier az öve: családjával együtt 1991-ben az Amerikai egyesült Államokba, Los Angelesbe emigrált, és már az évtized közepén reklámokban szerepelt, valamint filmekben is kapott kisebb szerepeket, többek között Angelina Jolie fiatalkori énjét is játszotta a Kifutó a semmibe című filmben.

Mila Kunis azóta számtalan filmben játszott, a legkülönbözőbb műfajokban: az olyan vígjátékoktól kezdve, mint például Lepattintva vagy a Rossz anyák, az olyan scifiken keresztül, mint a Jupiter felemelkedése egészen a számítógépes játékból készült filmadaptációig, mint a Max Payne.

A művésznő tehát rendkívül sokoldalú színészi tehetséggel rendelkezik, és nem csak a képernyőn mutat jól, hanem ahogy egy igazi hollywoodi profihoz illik, a hangját is rendkívül profin használja: a népszerű abszurd humorú animációs sorozat, a Family Guy főszereplő családjában a család lányának, Megnek kölcsönzi a hangját az eredeti sorozatban.

Mit ne mondjunk, igazán irigyeljük Mila férjét, Ashton Kutcher, hisz a színésznő nem csak nagyon ügyes, hanem elképesztően gyönyörű is, és legnagyobb szerencsénkre közösségi médiás oldalain előszeretettel oszt meg magáról olyan fotókat, ahol mi magunk is megcsodálhatjuk őt különböző vonzó beállításokban.

A brutálisan dögös fotó, ahol szőke, rövidhajú bob frizurával láthatjuk, erősen kivillanó domborulatokkal az általában barna színésznőt, ide kattintva érhető el:

Te tudod melyik filmje kedvéért vállalta be a brutális átváltozást?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás