promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dalra fakadt Mila Kunis és Ashton Kutcher
Borítókép:  Mila Kunis és Ashton Kutcher a Los Angeles Dodgers baseball-csapat mérkőzésén. Forrás: AFP/Jayne Kamin-Oncea
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az teljesen megszokott, ha hírességek dalra fakadnak, ám a színész-házaspár új szintet ért el az énekléssel.

Az amerikai színész, Ashton Kutcher négy éve vette feleségül a Szovjetunió területén született, Mila Kunis-t. Ez idő alatt két gyermekük született, akikkel 2017-ben egy rövid időre Budapestre költöztek, amíg Kunis hazánkban forgatott egy filmet.

Ashton Kutcher-nek van hivatalos Instagram-oldala, ahova rendszeresen tölt fel videókat magáról, illetve feleségéről. Egy húsz nappal ezelőtti videójukban éppen arról beszélnek, hogy semmi baj nincs a házasságukkal, miközben azt a pletykalapot tartják a kezükben, amely a sztárpár magánéleti válságáról ír.

Legújabb videójukban pedig egy tehénről szóló gyerekdallal kápráztatják el követőiket – spanyolul. Így mi is megismerhetjük a La Vaca Lola című dalt, ami Loláról, a tehénről szól.

A kommentek között megtaláljuk a Bosszúállók: Végjáték sztárjának, Zoë Saldana-nak is a bejegyzésést, aki arra biztatja a sztárpárt, hogy csak nyugodtan folytassák a közös éneklést, biztosan meglesz a haszna, és idővel egyre jobban megtalálják a saját hangjukat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A kutcher’s sing along #beatchildrenssong #lavacalola

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás