promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi falatnyi tangában vetette bele magát a tengerbe, feszes fenekén ámult a fél ország
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi olyan fotót mutatott, amitől mindenkinek leesik az álla. 

Bódi Sylvit 2002-ben választották meg Magyarországon az Év Playmatejének és egyáltalán nem hiába kapta az elismerést. A csinos modell elképesztően dögös és rengeteg sokat mutató fotót oszt meg magáról. Emiatt pedig még mindig odavannak érte a férfiak. Az elmúlt két hétben a A Sztárok a reptéren című műsorban csodálhattuk Sylvi csodás idomait és sugárzó mosolyát, pedig nem sokkal korábban még a tengerpartról posztolt a szemrevaló modell.

Közösségi oldalain hemzsegnek a sokat mutató fotók, Sylvi egyik kedvenc elfoglaltsága ugyanis a szörfözés, ezt pedig másban nem lehet űzni, csakis fürdőruhában. Emiatt ráadásul állandóan járja a világot és szebbnél szebb helyeket veti bele magát a tengerbe és indul szörfözni. Úgy tűnik, hogy Sylvi idén karácsonykor is inkább az extrémnek számító sportot választotta és külföldre indult. Pár nappal ezelőtt a Mentawai-szigetekről jelentkezett be, amely Indonéziában található. Ráadásul itt még egy sérült is sikerült elszenvednie. Jelenleg is ott tartózkodik és egy újabb bikinis fotóval örvendeztette meg a rajongóit karácsony alkalmából. 

Boldog szörfös lány

 -írta fotóihoz a modell angolul. 

A megosztott felvételen ő látható, ahogy éppen a tenger felé igyekszik egy hatalmas szörfdeszkával a kezében. Ám egyáltalán nem emiatt csodálkoznak rajta a követői, hanem azon, hogy a művelethez mindössze egy aprócska tangát vett csak fel. Nem hiába, Bódi Sylvi 42 évesen is észveszejtően szexi és egy aprócska, piros fürdőruha is jól áll rajta, nincs miért takargatnia magát. 

A fotók láttán pedig elhalmozták rengeteg lájkkal és hozzászólással is, sokan nem térnek észhez, hogy mennyire tökéletes az egykori playmate. Nem beszélve a kerek fenekéről. 

- Hiába naaa... női szemmel is tökéletes! Bódi Sylvi az Bódi Sylvi marad!- írta egy kommentelő a bejegyzéshez. 

- Ezeket a fényképeket is felrakom a telefonomra háttérképeknek!! - olvasható a bók Sylvi egy férfi követőjétől. 

- Magácskának jót tesz a friss levegő. Gyönyörű az alakja és káprázatos a mosolya - írta egy harmadik hozzászóló. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás