promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadító fürdőruhában vágta erotikus pózba magát A nagy pénzrablás Tokiója, óriási melleit egyenesen a kamerába dugta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Borzasztóan szexi A nagy pénzrablás sztárja, erre nincsenek szavak. 

A Netflix egyik legsikeresebb sorozata A nagy pénzrablás, amelyet még mindig erőszeretettel néznek az emberek. Egyszerűen szinte mindenkit beszippant a történet és a pénzrablók élete, valószínűleg ezt senki sem mernél utánuk csinálni. Sokakban pedig azért is merülhetett fel az újranézés, mert 2023 végén megérkezett a Berlin című sorozat, amely az eredeti produkció előzetes történéseit mutatja be. 

Az évadok során sokan a szívükbe zárhatták a sorozatban szereplő színészeket, legyen szó a professzorról, aki kitalálta az egész madridi rablást vagy bármi másról. Így lehetett ez a Tokiót megformáló színésznővel is, Úrsula Corberóval. Ráadásul a spanyol bombázó nem csak a Netflixen elérhető történetben volt vadóc, hanem a való életben is az. Közösségi oldalán gyakran jelentkezik és elképesztően szexi fotókat oszt meg magáról. Fordult már el olyan, hogy a ruháján teljesen átlátszott a melle, de egy-egy bikinis fotótól sem ijed meg, bárhol is legyen a nagyvilágban. Sőt, ágyon is vonaglott már, mondani sem kell, hogy hihetetlenül szexi pózba és átlátszó ruhában. 

Legutóbb, amikor nyaralni ment erotikus pózba vágta magát és úgy fotózkodott egy tükörben. Megmutatta mindenkinek elképesztő bombaalakját egy zöld egyberészes fürdőruhában, egy másik fotón pedig durván a kamerába tolta hatalmas melleit. Íme a fotó, amely láttán mindenki álla leesik.

Természetesen a vadóc fotók elnyerték a rajongói tetszését, rengeteg hozzászólás érkezett az Instagramra feltöltött bejegyzéshez. 

- A fenébe, nagyon jól nézel ki - írta egy hozzászóló Úrsula bejegyzéséhez. 

- Gyönyörű vagy, mint mindig. Kár, hogy már nem láthatlak annyiszor sorozatban - olvasható egy másik kommentben. 

- A boldogság csak úgy ragyog az arcodon, hogy lehet valaki ennyire bombázó - fejtette ki egy másik hozzászóló. 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás