promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Rebel Moon sztárjának durván lecsúszott a felsője, mellbimbóját aligha takarta valami az ágyban
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően szexi a Netflix új filmjének színésznője, a dögös fotói látták mindenki eldobja az agyát. 

2023 decemberében jelent meg a Netflixen a Rebel Moon című film, amely hamar sokak kedvencévé vált. Karácsonykor biztosan sokan nézték meg, habár egyáltalán nem karácsonyi vagy ünnepi filmről beszélünk.  A cselekmény egy kitalált galaxisban játszódik, amelyet az imperialista Anyavilág ural. Kora, az egykori birodalmi katona arra vállalkozik, hogy harcosokat toborozzon a galaxis minden részéről, hogy fellépjenek a Birodalom ellen, mielőtt visszatérnének Veldtbe.

Korát pedig nem más alakítja, mint Sofia Boutella, akiért egyszerűen megőrülnek a nézők. A színésznő ugyanis elképesztően dögös és a merész fotók sem állnak tőle messze.

Sofia egy algériai–francia színésznő, modell és táncos. Elsősorban a Nike hiphop és a street dance stílusú reklámkampányából ismert. Híresebb filmes szerepei közé tartozik még a  StreetDance 2 is. Sportoló révén pedig tökéletes alakkal büszkélkedhet, épp ezért nem riad meg a sokat mutató daraboktól és a falatnyi bikiniktől. 2020-ban például részt vett az Oscar-gála partiján, ahol egy olyan rózsaszín ruhát viselt, amely teljesen átlátszott. Mondani sem kell, hogy a melleit teljes egészében megcsodálhatta mindenki. 

Októberben például egy csodás helyen pihente ki magát és jó pár fotót is közzétett arról, hogy miként telnek a napjai. Legtöbbször olvasgatott és heverészett, persze, keveset takaró bugyiban tette mindezt, egy felvételen pedig még a ruha is lecsúszott a testéről, így a mellbimbója is igencsak kilátszott. 

Épp ezt imádják benne a rajongói, hogy nem fél megmutatni magát, nem beszélve a férfi követőiről. Elképesztően sokan lájkolják és kommentelnek a bejegyezéseihez.

- Annyira gyönyörű vagy Sofia - írta valaki a fotójához. 

- Megjelentél és szebb vagy, mint valaha. Szépségednek nincs párja. Üdv és örülök, hogy látlak - olvasható egy másik hozzászólásban. 

- Gyönyörű vagy!! Nagyon szeretlek - írta egy harmadik kommentelő.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás