promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor óriási dobásra készül, most jelentette be: úgy látszik komolyan gondolja és csak erre koncentrál most
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel a húzásával most bankot robbanthat.

Krausz Gábor az utóbbi időben éppen a szakmája miatt került a figyelem középpontjába: Tóth Gabival való kapcsolata eleve elvitte a fókuszt a munkásságáról, az pedig, amikor bejelentették ennek a szerelemnek a végét, totálisan kiemelte Gábort a konyhai szerepből. Hirtelen annyi figyelem hárult rá, amit köztudottan introvertáltként nehéz lehetett elviselnie, az pedig, hogy családjában betöltött szerepét is újra kellett pozicionálnia, vélhetőleg minden eddigi élethelyzeténél nehezebb volt. Éppen a közösen vásárolt lakás felújításával foglalkozott, ahonnan elmondása szerint már csak fekete zsákban szeretett volna távozni, a sors azonban másképp hozta.

Ez az egészen váratlan, új és őrült időszak Gábortól is másfajta megközelítést kívánt: a mindig megfontolt és higgadt férfi úgy döntött, hogy (természetesen a kis Hannarózát szem előtt tartva), hogy a mának él és akármilyen őrült kaland sodródik az útjába, arra igent mond. Így volt lehetséges az is, hogy szinte egy időben elvállalt egy igen nagy presztízzsel bíró állást egy ausztriai luxusszálloda lánc konyháján, valamint igen mondott a Dancing with the Stars felkérésére, amit előtte sok ideig visszautasított.

Az már teljesen egyértelmű volt, hogy a Dancing with the Stars bőségesen kifizetődő volt a séfnek. Olyan önismereti úton sikerült általa elindulni, amihez több év terápia is kevés lenne, ez a fajta intenzitás és a versenyszellem kombinációja pedig a legjobb tulajdonságait hozta elő és erősítette fel. Azt pedig, hogy a végső győzelem és kupa mellé elnyerte az igaz szerelmet is táncpartnere, Mikes Anna személyében pedig el sem merjük hinni, pedig egyre valóságosabbnak tűnik ez az egész. A séf nem olyan régen ismét közös képpel örvendeztette meg rajongóit, ahol ismét Anna társaságában múlatta az időt a kettőjük számára oly kedves elfogaltsággal: valamilyen szuper helyen ebédeltek, vagy vacsoráztak együtt, a fényképeiket elnézve ez közös pont lehet mindkettőjük számára.

Azonban most ismét egy egész érdekes bejelentéssel örvendeztette meg a gasztronómia (és az ő) rajongóit: ugyanis január 24-én a Relax Resort Hotelben egy látványfőzés keretein belül mindenkinek lehetősége van élőben is találkozni a séffel, illetve megkóstolni az általa kreált szuper menüsort. A fényképén be van jelölve új munkahelye is, a Hilaris Hotels is, ahol Krausz fő feladata az éttermi koncepció megalkotása és tökéletesítése, az pedig, hogy a hotel ötcsillagos és benne van Ausztria 10 legszebb hotele között, már csak hab a tortán. Gábor erről 24 óráig elérhető Instagram történetben számolt be, melyet korlátozott ideig ITT tekinthettek meg.

A kulináris kalandozás és a remek ízek borítékolva vannak, a jó hangulat pedig főleg a vendégeken múlik, így szinte biztosak vagyunk abban, hogy teltházzal fog lemenni az este és abban is, hogy nem az utolsó alkalom, hogy Gábort ilyen szerepben láthatjuk. Krausz Gábor a Séfek séfében már bizonyította, hogy kiválóan ért a főzéshez, azonban ha szeretnénk feleleveníteni az emlékeinket, itt egy videó arról, ahogyan egy nem épp egyszerű fogást készít el, mester szinten:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás