promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kovácsovics Fruzsina egy szál neglizsében döbbentette meg az embereket: kislányos báj helyett most vadító nőként tündökölt
Borítókép:  Youtube - gergeli1988
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindig bájos énekesnő nem csak Balázsékat és a rádióhallgatókat nyűgözte le, Istenes Bence exe hatalmasat alakított.

Kovácsovics Fruzsina az ország egyik legcsinosabb énekesnője, ez egészen bizonyos. A jelenleg 36 éves előadóművész már tapasztalt előadónak számít, hosszú zenei karrierrel a háta mögött.

Fruzsina a Pest vármegyei Maglódon született, és igen széleskörű érdeklődésű gyermek volt: korai szenvedélye volt a mazsorett, tagja volt a helyi mazsorett-csapatnak, és országos versenyt is nyert a műfajban, sőt, oktatóként is tevékenykedett. Saját bevallása szerint azonban a legfőbb szerelem az életében mindig is a zene volt, annak ellenére, hogy énektanárhoz sosem járt.

Már gyerekkorában testvéreivel és unokatestvérével zenekart alapított, és helyi kocsmákban, kávézókban léptek fel - szinte minden zenész pályafutás hasonlóan kezdődik. Az áttörést sok kortársához hasonlóan az RTL egyik tehetségkutatója, a Csillag Születik hozta el számára, aminek a döntőjébe jutott, és saját dalt is előadott.

Fruzsina azóta már több lemezt is megjelentett, amiben zenei stílusok széles skáláját villantotta fel, kortárs költők is írtak számára dalszöveget. Egy ideig egy párt alkotott az ismert műsorvezetővel, Istenes Bencével is, aki manapság Csobot Adél párja.

Az énekesnő mostanában még a rádiózásba is belekóstolt, Balázsék gőzerővel keresik Vadon Jani helyére a reggeli műsorokba az új tagot, és többek között Fruzsina is részt vett egy adásban.

Fruzsina már pályafutása elején is érett művészként lépett a színpadra, erős művészi elképzelései megvalósításáért mindent megtett, videók is tanúsítják. Az megállapíthatjuk, hogy a hosszú mazsorett karrier bizony nem volt hátrány a művésznő esetében, és azt is megértjük, hogy miért ő volt a csapat kapitánya.

Tulajdonképpen nekünk már nincs is más dolgunk, mint élvezni a Fruzsina által megosztott tartalmakat - a művésznő a közösségi médiás oldalait is legalább olyan profin kezeli, mint a hangszálait - bár úgy lássuk be könnyű, ha lehetetlen rólad nem vonzó fényképet készíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás