promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több tízmilliós luxusjárgányt villantott Istenes Bence, méregdrága autóval szeli az utakat az RTL műsorvezetője
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence köztudottan oda van a menő járgányokért.

Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője kétségkívül Istenes Bence, aki az elmúlt évek során számtalan sikerműsort vezetett már az RTL-en. A műsorvezető a mai napig boldog párkapcsolatban él szerelmével Csobot Adéllal és két kisfiú édesapja is.

Bencéék néhány évvel ezelőtt vettek egy nagy házat, amit teljesen átalakítottak az utóbbi időszakban. A munkafolyamatokról pedig folyamatosan be is számolnak a Youtube-csatornájukon. A fiatalok pedig ekkor hatalmas változás mellett is döntöttek, hiszen vidékre költöznek, és egy felújítandó házat vásároltak. A ház amúgy Magyarország egyik leggyönyörűbb vidékén, a Balaton-felvidéken található és mostanra nagyon szépen fel is újították azt.

Csobot Adél és Istenes Bence korábban egy videóban is megmutatta a közös fészküknek egy kicsiny, de annál látványosabb részét, amelyről alábbi cikkünkben mi is beszámoltunk.

Istenes Bencéről minden más mellett köztudott az is, hogy nagyon szereti az autókat, és befolyása révén már jó ideje az Audi márkát képviseli. Ezek után pedig nem is csoda, hogy a műsorvezető egy SQ8-as modellel szeli nap mint nap az utakat, melyet előszeretettel mutat meg a közösségi oldalain is. Az autó gyönyörű szürkés színekben pompázik és még a fotókon is jól látszik, hogy mennyire hatalmas, tehát családi autónak is kiváló.

Egy ilyen luxusjárgány ára az interneten fellelhető adatok szerint újonnan sokmillióba kerül, nagyjából 30 és 40 millió forint között mozog, tehát egy átlagos ember számára szinte biztos, hogy nem elérhető. Miután szerződésben áll a márkával, vélhetően Bence sem fizet a meseszép autóért, de így is nagy feltűnést kelthet az utakon nap mint nap.

Jajjj de bitang ez a kocsi! imádom!!!

- írta korábban autójáról Bence az Instagram-oldalán, melyhez jó néhány fotót is mellékelt. Ezeket pedig most te is megnézheted alább!

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás