promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrizetbe vették A Konyhafőnök sztárját, rendőrök vitték el Sebestyén Balázst is
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendőrautó vitte el a Konyhafőnök sztárját.

Decemberben derült fény arra, hogy a Balázsék című reggeli műsor teljesen átalakul, ennek pedig nem más az oka, mint az, hogy Vadon Jani befejezi a rádiós karrierjét. Ezután pedig egyből elkezdődtek a találgatások, hogy vajon ki csatlakozik majd Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc párosához. Sok név felmerült, Alekosz is bejelentkezett, egyelőre azonban még nem hoztak végleges döntést. Ezen a héten most minden nap más és más híresség ült be a Rádió 1 adásába, csütörtökön Wossala Rozina érkezett Balázsékhoz. 

Hárman el is kezdtek beszélgetni, egyre különbözőbb témák jöttek elő, majd igazán akkor csodálkozhattak el a hallgatók, amikor azt kezdték el fejtegetni, hogy tavaly 2 millió forint büntetést kellett fizetnie egy bliccelőnek. Kiderült ugyanis, hogy A Konyhafőnök sztárjával is fordult már elő hasonló eset, de annak olyan komoly következménye lett, hogy Rozina még a rendőrséget is megjárta miatta. 

„Engem egyszer lecsuktak”

- kezdte Rozina a reggeli műsorban. 

Történt ugyanis, hogy Wossala Rozina tilosban parkolt, kétszázezres parkolási büntetést sikerült összeszednie. Ezután felhívta őt valaki, aki azt mondta neki, hogy át szeretne neki adni egy csekket, ugyanis nem találták meg őt a lakcímén. Majd miután találkoztak, kiderült, hogy az illető egy rendőr és mindez csali volt, egyenesen a rendőrségre vitték. 

„Előkapta az igazolványát, odasétált és azt mondta, hogy akkor most tessék velem fáradni, jó hogy nem bilincselt meg”

- folytatta A Konyhafőnök egykori sztárja a történetet, miszerint bevitték az őrsre. 

Miután őrizetbe vitték, előállították, utolsó szó jogán pedig még azért felhívhatta az édesanyját. A történet vége az lett, hogy a rabosítás után kiszabadulhatott még aznap délután, édesanyja ugyanis kifizette a rendőrségen a szóban forgó összeget. Az adásból az is kiderült, hogy hasonló eset Balázzsal is történt, őt is bevitték az érdi rendőrségre, ahol végül befizette a tartozását és elengedték. 

Az adás a következő videóban hallgatható vissza:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás