promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friderikusz Sándor leleplezte Gábor Zsazsa titkát: még most nehéz elhinni, amit a műsorvezetőnek mondott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friderikusz Sándor egyik régi műsora most újra szárnyra kapott. 

Friderikusz Sándor hosszú évek óta a média egyik meghatározó alakja. Először a Magyar Televíziónál mutatkozott be, majd az RTL-hez igazolt át, ahol pedig a Meglepő és Mulatságos című műsort készítette. Tévében utoljára is ezen a csatornán tűnt fel, ugyanis ő vezette az Életünk története című műsort, amelyben maszkmesterek öregített meg sztárokat. Ám azt egyáltalán nem lehet mondani, hogy nem aktív, létrehozta a Friderikusz Podcast YouTube csatornáját, ahova új és régi felvételeket is feltölt. 

Az egyik ilyen, amikor Gábor Zsazsával beszélgetett. Az interjú annyira jól sikerült, hogy még ma is elképesztően sok ember kíváncsi rá. Felkerült még a TikTok oldalára is, ahol elképesztően nagy megtekintésnél jár, ráadásul rengetegen is lájkolták. 

De pontosan miről is kérdezte Friderikusz Gábor Zszazsát?

A művésznő elárulta a titkát, vagyis azt, hogyan kell jól férjhez menni. Köztudott, hogy a világ egykori szexszimbóluma többször is férjhez ment, összesen kilencszer kötött házasságot és hétszer vált el. Egészen 2016-ig Frédéric von Anhalt felesége volt, aki valójában Mária Auguszta anhalti hercegnő (II. Vilmos császár menye) 1980-ban adoptált fia. 

Akkoriban, amikor Friderikusz műsorába meghívást kapott, nyolcadik férjét fogyasztotta, akivel akkor már nyolc éve volt együtt. Arra pedig, hogy mi a trükkje, hogy gazdag férfihez menjen hozzá így válaszolt: 

Nincs trükk szívem. Ha okos vagy, ha vicces vagy, ha kedves vagy és ha magyar vagy... Úrinak kell kinézni. Én azt hiszem, én úrinak nézek ki

- fogalmazta meg Gábor Zsazsa, aki azt is megosztotta, hogy ő már jó körökben kezdte az életét, nem úgy került be valahova. 

@allomaria0 Gábor Zsazsa Friderikusz Sándor Hogyan menjünk férjhez gazdagon. #foryou #foryoupage #gáborzsazsa #friderikuszpodcast #show eredeti hang - ZENE Mária Horvát

Az alkalmazásra feltöltött videóhoz pedig rengeteg komment érkezett, ellepték

- Ő mondta: Én jó vagyok a háztartásban. Akár hányszor elváltam, a házat megtartottam - idézte valaki a kedvenc mondatát a színésznőtől. 

- Nem csodálkozom, hogy mindenki szerelmes volt belé…. - jegyezte meg egy másik kommentelő. 

- Azt mondta nem kell, hogy minden igaz legyen csak beszéljenek róla - olvasható egy másik hozzászólásban arra utalva, hogy nem minden volt igaz, amit Gábor Zsazsa mondott. 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás