promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friderikusz Sándor sem bírta ki nevetés nélkül, saját műsorában kacagott Magyarország legfurcsább nevein
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friderikusz Sándor egy régi műsorában felsorakoztatta az ország legviccesebb neveit, még ő sem bírta ki nevetés nélkül.

Friderikusz Sándor nem most kezdte, évtizedekkel ezelőtt vált a tévézés egyik nagyjává. Még a mai napig tevékenykedik, ám a tévét most lecserélte YouTube csatornájára, ahol új beszélgetős tartalmakkal jelentkezik, de sokszor oszt meg régi, archív felvételeket is a korábbi műsoraiból.

1997-ben javában hódított a Friderikusz Show, amelynek az egyik része a Vicces nevű emberek tréfás történetei voltak. Ebben a műsorvezető olyan magyar embereket sorakoztatott fel, akiknek egészen megdöbbentő és egyben igencsak vicces nevei voltak.

Így hangzottak el a tévében olyan nevek, hogy Kasza Blanka, Mona Liza, Hiszékeny Mónika, vagy Jóljárt Mihály.

Az elképesztően vicces jelenetben pedig Retkes Gábor neve okozta a legnagyobb hatást, az egész stúdióban hallható volt a nagy röhögés. Ráadásul még az is kiderült, hogy a férfi foglalkozása takarító kisiparos, tehát igazán összhangban van a neve és a foglalkozása. 

Friderikusz Sándor sem bírta mindig nevetés nélkül, Farkas Piroska neve hallatán nevetett fel egy hatalmasat, de Csibi Csaba nevét is megmosolyodta, főleg akkor, amikor rákérdezett, hogy becézni Csibi Csabiként szokták-e.

„Nekem persze viszonylag könnyű helyzetem volt, mert a Friderikusz nevet legfeljebb évente kétszer-háromszor kellett betűznöm, ha nem is értettek első hallásra, nem nevettek ki.    Mi sem kinevetni akarjuk a vendégeinket. Fura nevű embereket kerestünk és lám, bőven van, ennél sokkal többen jelentkeztek, de a stúdió nem volt elég nagy”

- árulta el saját műsorában Friderikusz Sándor.

A műsor folyamán további vendégek érkeztek a műsorvezetőhöz, akik a furcsa nevek kapcsán meséltek az életükről. Vendég volt egy Égető Napsugár nevű hölgy és Kocsonya Zoltán is, aki akkoriban újságíróként tevékenykedett és a 90-es években a Hírek délben című műsorban láthatták a tévénézők. 

A műsor a YouTube videóra kattintva lehet visszanézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás