promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy szál tanga bugyiban parádézik Schumacher Vanda, erotikus fotója felrobbantotta az internetet
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda annyira dögös fotót posztolt, még Szabó Zsófi sem hagyta szó nélkül. 

Schumacher Vanda nevét az RTL csatornáján ismerhették meg a tévénézők és a magyarok, többek között a ValóVilág műsorát vezette ő, majd a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, is szerencsét próbált. A közösségi média oldalait böngészni pedig igencsak izgalmas, nem csak azért, mert a színész-műsorvezető sokat utazik külföldre, hanem azért is, mert igencsak szereti megmutatni magát különböző sokat mutató darabokban is. Az egyszer tény, hogy a genetikai lottót megnyerte, épp ezért pedig nincs is oka szégyenkezni a teste miatt. Sokszor előfordult már, hogy egy szűk bikiniben pózolt, de olyan fotókat eddig még nem posztolt, mint amilyeneket most. 

Mindig minden ugyan az, csak máshogy

- írta azokhoz a képeihez Vanda, amelyeket egy fotós készített róla. 

Ám nem szokványos felvételekről van szó, hanem olyanokról, amelyek igencsak szexik és erotikusak.

Vandát ugyanis egy fekete necc harisnyában kapták lencsevégre, amelyre egyáltalán nem vett fel nadrágot vagy szoknyát, mindössze a bugyiját láthatják a rajongók teljes egészében a harisnya alatt. A tanga mellé persze melltartót is elfelejtett felvenni, de felsőtestét egy meleg pulóverrel takarta el. Természetesen a huncut fotók láttán egyszerűen megőrültek a követői és rajongói, elképesztően sok hozzászólással lepték el a bejegyzését. Sőt, Vanda forró hangulatú posztja Szabó Zsófit és Mardollt is kommentelésre bírta, amellyel kifejezték, hogy mennyire dögös a műsorvezető. 

- Hihetetlenül gyönyörű! Szép kisugárzásod van és a gyönyörű mosoly az arcodon aranyat ér, imádni való csaj vagy - írta egy hozzászóló Vanda bejegyzéséhez. 

- Elképesztően csinos vagy és káprázatosan gyönyörű - jegyezte meg egy másik férfi követője a hírességnek. 

- Gyönyörű szép vagy álomszép, nagyon csinos - olvasható a bejegyzésnél. 

- Az a gyönyörű mosoly - írta már egy második követő Vanda cuki mosolya kapcsán. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás