promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle alsóneműje szélsőségesen kilátszódott a ruha alól, egy youtuber pedig kielemezte a videót
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gondosan kielemezte Meghan Markle öltözködési szokásait egy szakértő.

A királyi szakértők lassan mindenhol megtalálhatók, és mindennel kapcsolatban is kifejtik a véleményüket a brit királyi család kapcsán, így többek között az öltözködés is folyamatosan napirenden lévő téma, nemcsak III. Károly potenciális lemondása vagy éppen a trónöröklés, illetve a család viszonya Meghan Marklellel és Harry herceggel.

A sajtó folyamatosan figyelemmel kísérte a pár minden lépését és öltözködését, és hamarosan mindenből cikkek születtek. Kevés ember tudja, de az elmúlt évek során Meghan Markle sok kritikát kapott az interneten az öltözködési stílusa miatt, ezért nem meglepő, hogy sokakat érdekelt, milyen ruhában jelenik meg a hercegné a különböző eseményeken.

Sokan tiszteletlenségnek tartják Meghan ruházati szabályszegéseit. 

Ugyanakkor sokan vannak, akik Meghan stílusát frissítő újításnak tekintik, ami üdítő változatosságot hoz a brit királyi család merev szabályai közé. Így gyakran esik szó Meghan ruháiról, és gyakran kerülnek szóba a divatbakik is.

Beebs Kelly nem aprózta el, az elemzése igazán részletes, és egy több mint 20 perces videóban gyűjtött össze különböző bakikat Meghan Markle hercegnével kapcsolatban, amelyeket az öltözködésében észrevett, természetesen mindent edukáló céllal, hiszen a videóban arra is választ kaphatunk, hogy tudjuk ezeket a hibákat elkerülni egy-egy nagyon fontos eseményeken, így esküvői fotózásokon vagy éppen más olyan nyilvános fellépések alkalmával, amikor bizony rengeteg kamera szegeződik ránk, és néhol ott is feltűnnek fotósok, ahol nem is számítanánk rájuk, hogy éppen osonnak mellettünk.

Kelly videóját IDE kattintva érhetitek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás