promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalinnak simán láthattuk a fekete bugyiját, olyan átlátszó ruhában bűvölte el a közönséget
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A későbbi hercegné egy divatbemutatón volt túlságosan merész.

Katalin hercegnéről közismert, hogy korántsem kék vér folyik az ereiben, hanem egyszerű angol középpolgári családból származik. Az anyja és az apja légiutas-kísérő, illetve repülőtiszt volt, a lányuk azonban a legkiválóbb iskolai oktatásban részesült.

A barna hajú szépség 2001-ben iratkozott be a patinás skóciai St. Andrews-i Egyetemre, amely a brit elit képzési helyeként van számon tartva. Katalin pedig nemcsak művészettörténészi diplomát szerzett ott, hanem elrabolta Vilmos herceg szívét is, így már a trónörökös, vagyis a leendő király felesége.

Katalin tehát mindössze 19 éves volt, amikor kikötött a felsőoktatásban, és elit egyetem ide vagy oda, ott is csak a fiatalok szokásos hejehuja életét élték a hallgatók. Például évente divatbemutatókat tartottak, ahol a srácok alaposan szemügyre vehették a bevállalós lányokat a kifutón.

Ekkor készültek azok a képek is Katalinról, amelyeken a későbbi hercegné meglehetősen lenge ruházatban flangált végig a diáktársak előtt. Olyan átlátszó ruhát viselt, amelynek a felső része eltakarta a cickóit, alul viszont simán látni engedte a fekete bugyiját.

„Wow, Kate nagyon dögös!”

– mondta állítólag Vilmos herceg, akinek már ekkor megakadt a szeme a lányon. Aznap össze is ismerkedtek, aztán a barátságból románc lett. Most pedig a hajdani két tejfölösszájú diáktól várja mindenki Nagy-Britanniában, hogy pár esztendő múlva sikerül megreformálniuk és ezzel alighanem megmenteniük a monarchiát.

Az említett divatbemutatót egyébként jótékony céllal szokták megrendezni, és a Katalinon lévő cuccot elvileg áttetsző szoknyának szánták, amit pulóverrel kellett volna hordani. Ő azonban ruhaként vette magára, és óriási sikert ért el vele. Vilmos 200 fontot adományozott VIP-vendégként – naná, hogy nem égette magát kevesebbel.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás