promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde megmutatta rózsaszín álomotthonát, mindenkinek elakadt a szava a szemkápráztató luxus láttán
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde még a Hal a tortán című műsorban villantotta meg milyen gyönyörű helyen él.

A magyar hírességek otthonaira bizonyára nagyon sok ember kíváncsi, ami nem is csoda hiszen Schobert Norbi, Ördög Nóra, Sebestyén Balázs vagy éppen Majka valóban lenyűgöző helyen élnek, otthonukat pedig előszeretettel meg is mutatják a közösségi oldalaikon.

Kiszel Tünde pedig még tavaly januárban a Hal a tortán című műsorban mutatta meg álomotthonát, hiszen ott fogadta vendégeit, G.w.M.-et, Zalatnay Saroltát, Szuperák Barbarát és Győrfi Pált.

Ez azért is volt nagy újdonság, mert a naptárdíva azelőtt soha nem engedett be hírességeket az otthonába, így nem meglepő, hogy Tünde vacsoravendégeinek is teljesen leesett az álla a meseszép otthon és a gyönyörű környék láttán.

A műsorban kiderült, hogy Kiszel Tünde Budapest belvárosának a legszebb részén, a Duna-parton él. Lakásából pedig egészen lélegzetelállító panoráma nyílik a folyóra és a Gellért-hegyre is. Ez pedig még nem minden, az otthonába belépve ugyanis igazi mesevilágba csöppen az ember mintegy kikerülve a valóságból is. Tünde konyhája egészen meglepő rózsaszín színekben pompázik és Barbie álomházára emlékeztet, a  többi helyiség pedig inkább a régi korok hangulatát idézi meg. A lakásban fából készült bútorok láthatók például a nappaliban, ahol régi családi kincsek is feltűnnek az üvegvitrinekben, és számtalan családi fotó díszíti a falakat.

Ezt a pompát a naptárdíva egyik vendége,  Zalatnay Sarolta sem hagyta szó nélkül, hiszen nagyon tetszett neki vendéglátója otthona.

Tündénél még nem voltam soha, annyit tudtam, hogy baromi jó helyen lakik. Csoda a kilátás, elképesztően exkluzív, drága kéró.

- mondta az énekesnő.

A műsor kapcsán szerencsére Tünde is megosztott néhány fotót a közösségi oldalán, így most te is megnézheted hogyan néz ki a híresség egészen lenyűgöző otthona.

A naptárdíva egyébként láthatóan nagyon oda van a rózsaszín árnyalatokért és Barbie nagy rajongója is lehet, nemrégiben ugyanis a kislányok kedvenc babájának öltözve promotálta idei naptárját, amelyről alábbi cikkünkben be is számoltunk.

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás