promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi és Rubint Réka megmutatta több száz milliós otthonát, elképesztő luxusban él a sztárpár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen luxus körülmények között éli mindennapjait a Schobert család.

Rubint Réka és Schobert Norbi Magyarország egyik leghíresebb házaspárja, akikről bár rengeteg dolgot tudhatunk, ám nagyon könnyen akadhatnak olyan érdekességek, amelyekről még sosem hallottunk, pedig nagyon izgalmasak lehetnek.

Nemrégiben például azzal volt tele a sajtó, hogy Norbi a Réka előtti legelső házasságáról beszélt egy interjúban. A sztárpár kapcsolata még mindig boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik, házassági fogadalmukat is többször megújították és mindig hatalmas szeretettel nyilatkoznak egymásról. Néhány évvel ezelőtt azonban kiderült, hogy a fitneszgurunak nem Réka az első felesége, Norbi ugyanis egyszer már volt házas korábban. 

Erről az alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen:

Ez azonban természetesen mit sem változtat a sztárpár jelenlegi kapcsolatán, hiszen már nagyon régi történetről beszélünk. Norbi és Réka kapcsán az is tudható, hogy vállalkozásaiknak köszönhetően jelentős vagyonra tettek szert az elmúlt évtizedekben, így azon sem kell meglepődnünk, hogy otthonuk is ezt a luxust tükrözi.

A házaspár nem is szégyelli lenyűgöző otthonát, sőt 2023-ban a Tények Pluszban kívül-belül meg is mutatták a nézőknek a mesebeli ingatlant. 

Norbival és Rékával a Tények műsorvezetője, Marsi Anikó töltött el egy napot, a riportból pedig kiderült, hogy a Schobert család bizony nagyon komoly időbeosztással éli a mindennapjait. Hétköznaponként reggel fél öt és hat között ébrednek és hétvégén is hétkor csörög az ébresztőjük, hogy minden feladatukat eltudják végezni az adott napon.

A nézők számára azonban ennél jóval izgalmasabbnak bizonyulhatott a sztárpár grandiózus háza, amit szintén megmutattak Marsi Anikónak. Réka és Norbi lenyűgöző otthonára a minimalista berendezési stílus illik a leginkább, szinte az összes helységet ez jellemzi, és egyértelműen letisztultság és harmónia uralkodik a szobákban.

A házban a barna különböző árnyalatai és a fekete szín dominál leginkább, amely még patinásabbá teszi  az épületet. A hatalmas, vélhetően többszáz milliót érő házban azonban nagyon könnyű eltévedni, nem is csoda, hogy Marsi Anikó is megjegyezte, amikor egy pillanatra egyedül maradt, hogy könnyen elkeveredhetett volna a hatalmas házban.

Most pedig nézzük is az említett videót a Schobert család házáról! Így néz ki tehát Norbiék otthona:

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás