promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara csúcskategóriás autója láttán kiakadtak az emberek, közel százmillió járgánnyal szeli az utakat a fiatal
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Méregdrága autó mellől jelentkezett Schobert Lara, az embereknek megvan a véleménye róla. 

Schobert Norbi és Rubint Réka az ország legnépszerűbb fitness gurui, akik már évek óta tevékenykednek ebben a szakmában, igencsak sikeresen. Sok embert fogyasztottak már le az edzéseikkel és a termékeikkel. Ám a munka mellett családi életük is igencsak aktív, ugyanis három gyermekük van: ifjabb Norbi, Lara és Zalán. Közülük ketten aktív részesei a médiának, Norbit például a Sztárboxban láthatták utoljára a tévénézők, aki Istenes Bence ellen szállt a ringbe. Közülük azonban Lara viszi tovább édesanya munkáját, edzőnek tanult és már órákat is tart. Ezenkívül az Instagramon is igencsak aktív, több felkérése is van, szponzorok is támogatják. 

Nem is olyan régen pedig egy olyan fotót és videót tett ki, ami megmozgatta a követőit, ugyanis egy méregdrága autó mellett pózolt. 

Csodás napok várnak ránk ezzel a csodával!

 - írta Lara a bejegyzésében, amelyen egy hatalmas Mercedes-Benz típusú gépjárművel látható. 

A hatalmas fekete autó azonban egyáltalán nem pár millió forint, 50 millió forintnál kezdődik egy ilyen, de akár 70-80 millióért is találni hasonló autót az interneten. Sokaknál pedig épp ezért verte ki a biztosítékot, többen hitetlenkednek, hogy egy 18 éves lánynak ilyen autója van. 

18 évesen ilyen kocsi?! Nagyon durva

- írta valaki a Redditen a bejegyzéssel kapcsolatban. 

Ezenkívül több komment is található az oldalon, Lara autójával kapcsolatban, íme ezekből néhány: 

- Kevés olyan dolog van, ami drágább egy G wagonnál - olvasható a kommenteknél az autó árára vonatkozóan. 

- Apukám szívsebész, neki is ilyen van. Azt mondja soha nem ült még ennél kényelmesebb autóban - fejtette ki valaki más az üggyel kapcsolatban. 

- Szponzoráció ide vagy oda, ez a kocsi nekem is kéne. Gyönyörű! - írta egy másik kommentelő, aki egyszerűen odavan ezért az autóért. 

- Minek kell egy 18 éves lánynak a 0 vezetési tapasztalathoz egy többszáz lóerős kocsi? - jegyezte meg valaki a hozzászólásoknál. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás