promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde új fotója mindenkit lesokkolt, a naptárdíva legnagyobb rajongói sem fogták vissza magukat a szürreális öltözék láttán
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A díva egy Barbie este keretében dedikálja 2024-es naptárát.

Kiszel Tündétől már megszokhattuk, hogy minden évben újabb különlegesebbnél különlegesebb naptárakkal lepi meg rajongóit, ezek pedig általában szélsőséges reakciókat váltanak ki az emberekből. Akadnak olyanok akik imádják a naptárdíva fotóit, ám vannak, akik szerint Tünde sokszor túlzásba esik, már ami a magamutogatást illeti. 

A híresség nemrégiben közzé is tett 2024-es naptárának a januári fotóját, amin a Jégvarázs főszereplője, Elza agyonretusált változataként pózol, ez azonban nem aratott osztatlan sikert, sőt mi is beszámoltunk róla, hogy a Napi Lego nevű oldal üzemeltetőjéből igen érdekes reakciókat váltott ki az említett felvétel.

Nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelent a 2024-es exkluzív falinaptáram! Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus Stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat!

- írta a fotóhoz korábban Kiszel Tünde.

A naptárdíva pedig most úgy tűnik a kritikák ellenére sem áll meg, az Instagram-oldalán ugyanis most újabb bejelentést tett. Tünde ezúttal nem a Jégvarázs Elzájaként, hanem Barbie-ként pózol a bejegyzéséhez közzétett fotón, melyen egészen szürreálisan fest.

Nem azt mondjuk, hogy a 64 éves dívának nem áll jól a rózsaszín pompa, pusztán azt, hogy ilyen szerelésben eddig még soha nem láthattuk. A barbie-s szerelés egyébként annak köszönhető, hogy Tünde hamarosan egy úgynevezett "Barbie night" keretében fogja dedikálni idei naptárát, ehhez pedig természetesen az a legautentikusabb ha a kislányok szőke kedvencének öltözik ennek a promotálásához.

Február 1-én Kiszel Tünde - naptárvásárlás és dedikálás a Pingvin Sörözőben!

- írta a fotó mellé a híresség.

A kommentelőknek egyébként a jelek szerint bejött a naptárdíva szerelése ugyanis többen is azt írták a fotó alá, hogy már nagyon várják a dedikálást és azt, hogy végre megvehessék az idei naptárat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás