promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nők milliói bámulják szájtátva ezt a videót és minden férfi féltékeny: mindenki az évtized reklámjáról beszél most, nagyon eltalálták
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az évtized reklámja: Rengeteg kérdésünk merül fel a videó kapcsán, de főleg, hogy hogyan lehetséges ez?

Kedves olvasóink, a Promotions.hu csapatát is elérte a 21. század szele - szerkesztőségünk fáradtságot és időt nem kímélve igyekszik tudósítani közönségünket a Kárpát-medencében dolgozó híres, vonzó hölgyek új közösségi médiás tartalmairól, a ma esti cikk azonban egy kicsit más: most a hölgy olvasóinknak szeretnénk kedveskedni.

A nemzetközi internetes világot (elsősorban a TikTokon) már meghódította a Calvin Klein divatház új reklámvideója - és lássuk be, megértjük miért. Gyakran hallhatóak manapság olyan hangok, hogy a maszkulinitás veszélyben van, a mainstream médiatérben nem pozitív színben van feltüntetve, sohasem volt még ilyen alacsony a férfiak tesztoszteron szintje - az ilyen hangoknak kétségtelenül van jogalapjuk, de a Calvin Klein Jeremy Allen White főszereplésével forgatott reklámját nehéz lenne ilyen szellemben támadni.

A reklámfilm mondhatni semmi extra, és mégis az: beállított jeleneteket látunk, nem történik benne semmi grandiózusság, még a filmben feltűnő ruha se mondható különösen kiemelkedőnek - egy farmernadrág és egy fehér atléta alkotja a kosztümöt.

Ékes bizonyítéka a reklámfilm sikere a megállapításnak, miszerint a csata nem a kardon múlik, hanem a katonán. Jeremy Allen White atletikus testére a "tökéletes" szón kívül mást nem igazán lehet mondani - a színész megfogadta Szókratész intelmét, miszerint egy férfi számára szégyen megöregedni anélkül, hogy megtapasztalná saját testének erejét és szépségét:

@goss.ie #JeremyAllenWhite’s campaign for #CalvinKlein is currently going viral on X The actor is best known for his current role in the hit series, The Bear : @mertalas for @Calvin Klein original sound - Goss.ie

Jeremy szigorúan néz, gyakorlatokat mutat be, izmos, szőrős, alsóneműben pózol - a nők pedig megőrülnek a reklámért. Úgy tűnik tehát, hogy mégis csak vannak univerzális értékek, ha a másik nem figyelmét akarjuk felkelteni. A Calvin Klein cég egyébként hogy-hogy nem sokszor forgatott már emlékezetes reklámvideókat, és valamilyen okból kifolyólag akkor is szobor testű modellekkel dolgoztak - például David Beckhammel:

@cecax80 Every other video is about #jeremyallenwhite and #calvinklein but this will always be my Roman empire! #davidbeckham for #HM ♬ originalljud - Cecax

A divatház férfi modelljének lenni valami olyasmi fogalom, mint anno a Victoria Secret angyalaként végigvonulni a kifutón: a márka mindig is csak a tökéletes testű, kinézetű, igazi A listás prémium világsztárokból és modellekből válogat. Kevés olyan férfi van, aki visszautasítaná a felkérésüket, de még kevesebb azoknak a száma, akiket a divatház méltónak talál a termékei képviseletére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás