promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pólóban és farmerban énekelt Lady Gaga az Oscar Gálán

Pólóban és farmerban énekelt Lady Gaga az Oscar Gálán

Fotók & Programok

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Oscar-gála a szórakoztatóipar egyik legnagyobb eseménye, ahol a világ minden területéről érkező hírességek összegyűlnek, hogy együtt ünnepeljék a filmművészet legjobbjait. Lady Gaga, aki divatos stílusáról és merész sminkválasztásairól ismert, nagy feltűnést keltett a 2023-as Oscar-gálán Los Angelesben.

Az énekesnő és színésznő egy áttetsző fekete modellben érkezett az eseményre, amely a vörös szőnyegen is meghódította. A merész ruhaköltemény helyeken áttetsző volt és csak pár egyszerű ékszerrel és fekete magassarkúval párosították. Emellett Gaga sminkje merész és feltűnő megjelenést kölcsönzött neki az estére. Drámai füstös szemet, tüzes vörös ajkakat és finoman kiemelt arccsontokat kapott. Haját elegánsan összefonták, hogy ne vegye el a ruhájáról és sminkjéről a figyelmet.

Bár Lady Gaga ruhája és sminkje kétségtelenül lenyűgöző volt, a show-t mégis az előadása lopta el. Az énekesnő egy egyszerű fekete pólóban és farmerben lépett színpadra, hogy előadja egyik slágerének lecsupaszított változatát. Üdítő változás volt a vörös szőnyeg túlzó csillogásához képest, és emlékeztetett mindenkit Lady Gaga nyers tehetségére és művészi hitelességére.

Az esemény végéhez közeledve Lady Gaga lenyűgöző előadásával és merész divatválasztásaival maradandó emléket hagyott a közönségben. Merész sminkje és áttetsző fekete ruhája kétségkívül az est egyik legemlékezetesebb darabjaként marad meg az emlékezetünkben.

Borítókép:  profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás