promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul magyarul szólalt meg Colin Firth, Mikes Anna megunta Tóth Gabi viselkedését
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarul beszélő Colin Firth vitte a prímet, de Mikes Anna megnyilvánulására is sokan voltak kíváncsiak. De egyszerre nevetnek az emberek az Aldi ajánlatán, és követelik Kasza Tibi távozását is.

Heti hírösszefoglalónk első helyére ezúttal egy filmes kapcsolódású cikk került fel. Évekkel ezelőtt mutattak be egy koprodukciót, amit részben Budapesten forgattak, és amiben több angol színész is megszólal magyarul. Ilyen például Mark Strong, aki kellemesen eldiskurált a nyelvünkön Mucsi Zoltánnal, vagy Colin Firth is. Ez egy olyan film, amiben igen sokat beszélnek magyarul, mégis szinte alig ismerik néhányan.

Nem telik el úgy nap, hogy ne olvasnánk Tóth Gabi-Krausz Gábor-Mikes Anna-Papp Máté Bence szerelmi négyszögéről. A profi táncosnő sokáig tűrte az énekesnő viselkedését, de nem olyan régen úgy vágott vissza Gabinak, hogy azzal biztos egy időre helyretette Krausz Gábor volt feleségét.

Kinga (22) megosztotta velünk bánatát, remélve, hogy itt megértő fülekre talál. Az összetört fiatal úgy érzi, senki sem érti meg a családban; senki sem érti, hogy mi a baja bátyja új párjával, aki miatt napok óta zokog.

Elszabadult a pokol Azahriah koncertje miatt. A magyar sztár fellépéseire pillanatok alatt elfogytak a jegyek, de van, akit még mindig át lehet verni azzal, hogy azért itt-ott még akad egy-két jegy.

Az Aldi-tól megszokhattuk már, hogy vicces képekkel szereti bearanyozni a vásárlók napját, de nemrég olyan fotókat osztottak meg az őrületes ajánlatukról, ami miatt az emberek könnyesre nevették magukat.

Kasza Tibi továbbra sincs jó helyzetben. Még mindig ő vezeti a Szerencsekereket a TV2-n, de ez sok nézőnek nem tetszik. A műsorvezető sokszor olyan viselkedést tanúsít az adásokban, hogy az emberek konkrétan már követelik az azonnali távozását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás