promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor nem bírta tovább magában tartani, az asztalra csapott és kíméletlen őszinteséggel mondta el a problémáját
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor kiakadt, de ezúttal nem Tóth Gabi miatt.

Most már nem titok, hogy Krausz Gábor összejött Mikes Annával. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor mélyült el a kapcsolatuk, valószínűleg már a Dancing with the Stars alatt fellobbant a szikra, a legtöbben úgy tippelnek, hogy a Szépség és a szörnyeteg-es táncuk bemutatásakor már egy párt alkottak. Érdekes egyébként az, ahogy a TV2 is keverte a kártyákat ebben a szerelmi négyszögben, hiszen aki kicsit is nyitott szemmel figyelte az eseményeket a csatorna kiemelt műsoraiban, láthatta, hogy a TV2 ugyanúgy próbált hasznot húzni Tóth Gabi és Krausz Gábor válásából, mint a bulvármédia.

Elég csak megemlíteni azt az érdekes, ám kicsit sem véletlen egybeesést, hogy valahogy pont ugyanazon a hétvégén lépett fel Tóth Gabi újdonsült párjával, Papp Máté Bencével a Sztárban sztár leszek élő adásában, mint amikor Krausz Gábor és Mikes Anna eltáncolták a Szépség és a szörnyeteges koreográfiájukat, ami után mindenki azt találgatta, vajon elcsattant-e köztük egy csók vagy sem.


Most, hogy végre felvállalták a nyilvánosság előtt kapcsolatukat, Krausz Gábor egymás után adja az interjúkat. Legutóbb a Mandiner-nek beszélt kendőzetlen őszinteséggel a válásukról, hogy hogyan telt idén a karácsonya, hogy miként reagált a róluk szóló cikkekre, de szóba került a munkája, hogy hogyan lett belőle szakács, és az is, hogy zsidó származásúként hogyan éli meg az izraeli háború nyomán fellángoló antiszemitizmust.

„A harmincas évek legundorítóbb történelmi borzalmait idézi, ami a szemünk előtt zajlik. Felfoghatatlan, hogy egy terrortámadás után palesztin zászló alatt a terrorizmust támogatva vonulnak fel tömegek az európai nagyvárosokban. (...) A húgom tizenhárom éve él kint Tel-Avivban, így első kézből értesülök arról, mi történik ott. Még belegondolni is rossz, hogy ő is ment volna arra a fesztiválra, ahol a Hamasz embereket mészárolt, de szerencsére az utolsó pillanatban lemondta”

Krausz Gábor a fociról is őszintén beszélt. Nem tagadja, hogy Fradi-drukker, és elmesélte, hogy amikor gyerekkorában kijártak meccsekre, nem értette, hogy az édesapja miért vette le mindig a Dávid-csillagos nyakláncát. Idővel aztán megértette az okát, és később már a szitkozódó megjegyzéseket is elengedte a füle mellett, amit a többi szurkolótól kaptak. Krausz Gábor szerint a Fradi nyugati színvonalú lett az utóbbi több mint 10 évben, s míg korábban sírva ment haza egy-egy meccsről, mára hithű fradistává vált.

A sztárséf a magyar fociválogatottról is mondott néhány szót, szerinte Marco Rossi csodát művelt a hazai csapattal. Ezután pedig elmondta, miért akadt ki, mikor megtudta, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpool-hoz igazolt.

„Manchester United-drukker vagyok, így amikor megtudtam, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz szerződik, felállt a szőr a hátamon. (Nevet) De hát ez óriási büszkeség! Az, hogy a gyerekek Szoboszlai-, nem pedig Ronaldo- meg Messi-mezben járnak, jól mutatja, hová jutott a magyar foci”

- magyarázta Krausz Gábor, aki nemrég a TV2 kamerái előtt vallotta be azt is, hogy miért titkolták ilyen sokáig a kapcsolatukat Mikes Annával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás