promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kern András megmutatta ritkán látott feleségét, Judittal már több mint 45 éve cinkostársak, hatalmas tragédiát is át kellett élniük együtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kern András és felesége már több mint 40 éve boldog házasságban élnek egymással, kapcsolatuk pedig megingathatatlannak tűnik.

Legendás színészünk, Kern András nevét bizonyára mindannyian ismerjük. A színművész az elmúlt évtizedekben megszámlálhatatlan filmben és színházi darabban csillogtatta már meg a tehetségét, s csodálatos énekhangját is nem egyszer hallhattuk már. 

Míg azonban a szerepeiről gyakran, Kern András a magánéletéről csak elvétve beszél. Több mint 50 éve tartó pályafutása alatt pedig csak egyszer-egyszer akadt olyan alkalom, hogy családjáról, vagy családjával együtt nyilatkozott volna. Így sokan talán nem is tudják, hogy élő legendánk már több mint 40 éve él boldog házasságban feleségével, Judittal.

A páros még 1976-ban egy filmforgatáson ismerkedett meg egymással. A Szász Péter rendezte Lincoln Ábrahám álmai c. tévéfilmben, Kern András narrátori szerepben tűnt fel  míg a leendő ara, Kováts Judit, aki már akkor özvegy volt, asszisztensként dolgozott a filmnél.

Kapcsolatukból azonnal szerelem lett, egy évvel később, egy a mostanihoz hasonló januári napon örök hűséget fogadtak egymásnak, ez mellett pedig már majdnem 47 éve ki si tartanak.

Kern Judit mindenben támogatja férjét, a sajtónak azonban nemigen nyilatkozik. Ez alól pedig mindössze egyszer tett kivételt 2016-ban, amikor végül beleegyezett, hogy interjút adjon a Nők Lapjának.

A színész hűséges társa akkor elárulta, hogy férje minden bemutatójára elmegy, és el is mondja véleményét utána:

A bemutatóit megnézem, elmondom a véleményemet. Nagy meglepetések aligha érik, hiszen négy évtized alatt alaposan megismertük egymást, egymás ízlését is. Valamelyest össze is csiszolódtunk. Hatunk egymásra. Persze olykor rossz szokásainkban is. Mostanában kezdek én is filmeket nézni éjjel, ő is kezd mindenhonnan elkésni, lassan szedelőzködni, mint én. A filmforgatások időszakai mások. Mármint ha az ő filmjeiről van szó. Ilyen volt a Sztracsatella, és ilyen mostanában a Gondolj rám!. Ezek más időszámítások. Ilyenkor merőben felfordul az életünk, ő ezt nagyon élvezi. Mármint a filmcsinálást

- mesélte Judit még 2016 januárjában.

Kern András és felesége örökké tartó szerelmét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy életüket egy nagyon súlyos tragédia is beárnyékolta, ők azonban mindvégig kitartottak egymás mellett jóban-rosszban. 1977-ben ugyanis megszületett Tamás fiuk, aki annak idején egyébként többször is szerepelt a médiában édesapja társaságában, sajnálatos módon azonban 17 éves korában egy betegségben elhunyt.

Végezetül pedig íme néhány kép Kern Andrásról és ritkán látott feleségéről.

Forrás: Nők Lapja/ Femina/ Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás