promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg meghúzta a váratlant Harry ellen, felháborító dolgot vetett be öccse hatástalanításához
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon elmérgesedett a viszony a két testvér között.

A brit királyi családban folyamatosak a botrányok, III. Károly két fia, Vilmos és Harry között pedig köztudottan nagyon rossz a viszony már évek óta. Most pedig fény derült a szappanoperába illő történet legújabb fejezetére is.

Harry herceg ugyanis nem fogta vissza magát, amikor Vilmos herceggel való kapcsolatának megromlását ecsetelte a Spare című, 2022 év végén megjelent memoárjában. A kicsit több mint egy éve megjelent könyvben Harry elképesztő őszinteséggel mesélte el eddigi életének legfontosabb pillanatait, köztük olyan eseményeket is felidézve, amelyek hatalmas visszhangot váltottak ki a médiában.

A herceg egy heves vitáról is írt amely nagyapja, Fülöp herceg temetését követően tört ki közte és bátyja között még 2021. április 17-én. Harry, Vilmos és Károly király a hírek szerint arról az interjúról beszélgettek, amelyet ő és Meghan Markle adott Oprah Winfreynek egy hónappal korábban. Harry elmondása szerint megpróbálta kezelni a Meghan elleni zaklatással kapcsolatos vádakat, de apja és bátyja nem hallgattak rá.

A herceg azt mondta, hogy Vilmos szinte felrobbant, és vállon ragadta őt, amikor megpróbált elmenni.

Intettem a kezemmel, hogy én megyek, de ő oda ugrott és megragadta az ingemet. Elhúzódtam, mert nem akartam találkozni a pillantásával, de kényszerített, hogy a szemébe nézzek. Figyelj rám, Harry, figyelj! Szeretlek!  Azt akarom, hogy boldog légy.

- írta a könyvében az esetről a herceg.

Harry azt állítja, hogy ezt válaszolta: "Én is szeretlek... de a makacsságod rendkívüli!" A herceg ezután állítólag ismét megpróbált elhúzódni, de testvére újra megragadta.

A fiatalabb testvér szerint Vilmos ekkor idézte fel az úgynevezett „titkos kódját, amelyet még édesanyjával használt és fel is esküdött Diana életére, hogy szándékai valósak és tényleg csak azt szeretné, hogy végre boldog legyen az öccse.

A titkos kódot, az univerzális jelszót használta. Kisfiú korunk óta ezt a három szót csak szélsőséges válság idején szabad használni.

- idézte fel a nem mindennapi történetet könyvében Harry.

Vilmos és Harry konfliktusáról az alábbi videóból még többet megtudhatsz!

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás