promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Veszélybe került Vilmos herceg élete, vérfagyasztó dolog történt a leendő királlyal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit királyi család élete a mai napig bővelkedik a botrányokban, nem is kevésben.

A jelenlegi brit uralkodócsalád tagjai körül folyamatosan forr a levegő és szinte nap mint nap újabb botrányos részletek látnak napvilágot titkaikról. Legutóbb például III. Károly és Kamilla királyné állítólagos eltitkolt gyereke került a bulvárlapok címlapjára, de a trónöröklés kérdése körül is több érdekes teória napvilágot látott.

Most pedig egy olyan elfeledett felvétel került elő, amely újabb balhékat váltat ki a család háza táján. Történt ugyanis, hogy egy ponton, még a megszületése előtt a leendő trónörökös Vilmos herceg élete komoly veszélybe került. Kiderült, hogy édesanyja, Diana hercegné állítólag levetette magát a lépcsőn, miközben várandós volt elsőszülött fiával.

A walesi hercegnő állítólag 1991-ben rögzítette az esetről szóló beszámolót, amikor Károly herceggel kötött házassága kezdett felbomlani, majd elküldte a felvételeket Andrew Morton újságírónak. A szerző ezeket az információkat használta fel a Diana: Her True Story című könyve megírásához is.

A könyvből, amelyet 25 évvel az eredeti megjelenése után újra kiadtak pedig kiderült, hogy Diana leírta, hogy megpróbálta rávenni az akkor még Károly herceget, hogy meghallgassa a problémáit.

Amikor négy hónapos terhes voltam Vilmossal, levetettem magam a lépcsőről és megpróbáltam felkelteni a férjem figyelmét, hogy hallgasson rám

– mondta Diana a könyvet bemutató Daily Mail szerint.

A hercegné azt állította, hogy azért kockáztatta születendő gyereke életét, mert annyira kétségbeesve érezte magát, hogy nem látott más kiutat a helyzetből. Károly pedig az ő elmondása szerint ezt követően sem hallgatta meg, sőt egyszerűen otthagyta síró, zokogó feleségét és inkább kiment lovagolni a szabadba.

Diana azt is elárulta, hogy az eséstől zúzódások alakultak ki a hasa körül, de így is tudta, érezte, hogy nem fogja elveszíteni babáját. A leendő király élete azonban így is veszélybe került, akármit is állított néhai édesanyja.

A könyvben szereplő felvételeken egyébként Diana őszintén beszélt öngyilkossági kísérleteiről, bulimiájáról valamint férje viszonyáról jelenlegi feleségével, Kamillával is.

Ha még ennél is többet megszeretnél tudni a néhai hercegné életéről, mindenképp tekintsd meg az alábbi videót!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás