promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kis Sarolta lehet a brit királyi ház legújabb fekete báránya? Vilmos letaglózó dolgokat mondott a lányáról
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle útját követheti a hercegné és újabb hagyománytörő lesz a családban?

A brit királyi családban igen nagy hagyománya van a sportok szeretetének: azt az ókori elvet követik, hogy nem csak a szellemet, hanem a testet is edzeni, a tökéletes jellem érdekében. A sport alázatra tanít, koncentrációra, fegyelemre, nem utolsó sorban pedig a hosszú és egészséges élet egyik záloga, ami a királyi családban kiemelten fontos szempont. Továbbá az egészséges testkép szintén ad egy méltóságot és egy kiállást.

A királyi család minden tagja űz valamiféle sportot, azonban nagyon bölcsen általában a szülők a gyermekeikre hagyják ennek kiválasztását.

Vilmos szíve a lovaspólózásért dobog, több ilyen jellegű jótékonysági eseményen is részt vett már és mindig igen kitűnő eredménnyel végzett, mindenkit lenyűgözve azzal, ahogyan a lováva bánik és amennyire profi a játékban.

Lajos herceg egyértelműen a rögbi mellett tette le a voksát, erről Katalin hercegné nyilatkozott korábban, ahogyan arról is, hogy minden gyereke igazi kis örökmozgó - ez karcsúságának az egyik titka.

Ő maga teniszezni, lovagolni és úszni is nagyon szeret, de a kedvence egyértelműen a futás. Most azonban nem Katalin, hanem Vilmos árult el egy családi titkot, a kis Saroltáról.

A kislány kedvenc sportja, bizony nem más mint a futball. Ez eddig példa nélküli a királyi családban és a teljesítménye alapján minden esélye megvan a kislánynak arra, hogy akor profi szinten is űzze ezt a sportágat. Ebben az esetben ő lenne az első királyi sarj, aki erre a pályára lép. Bár a királyi családban több olimpikon is van, a focista karrier, főleg nőként példa nélküli lenne. Kérdés persze, hogy hogyan fogadná ezt a család. Meghan Markle sajnos nem tudott beilleszkedni a különcségeivel és ez végül egy nagy családi vitához vezetett.

Ez egyelőre persze megmarad hobbi szinten, hiszen még csak 8 éves a kis Sarolta, azonban komolyságávál és elszántságával, valamint versenyszellemével minden esélye megvan a folytatásra.

Egyelőre még csak apukája mellől küldött üzenetet egy híres edzőnek, Leah Williamson, aki igazi ikon a női sportolók között. Bár gyermekkorától fegyelemre nevelik, azért a szülei hagyják, hogy gyermek legyen és egy-egy ilyen videónál nem egy hercegnőt látunk, hanem egy cserfes, 8 éves, csillogó szemű kislányt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás