promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szakértő megfejtette Vilmos herceg "kódját", amit Katalinnak küldött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A brit királyi család két nagyon fontos tagját dekódolta a szakértő, aki mestere a szájról olvasásnak.

A Szent Pál székesegyház előtt a minap megbizonyosodhatott a brit nagyérdemű, hogy a királyi család tagjai (kiváltképpen a frontemberek) roppant profik is egyben, és valójában rengeteget igyekeznek azért, hogy a közvélemény mindig jó véleménnyel lehessen róluk. A trónörökös Vilmos herceg és felesége, Katalin kapcsolatuk hivatalos útra lépése óta mindig is ügyelt arra, hogy tetteik és környezetük gondos tervezés végterméke lehessen. A walesi herceg ugyanis kínosan szereti a részletek betartását, az előre megtervezett szolgálati út tiszteletét. A szabályok és szokások követésében pedig remek társra lelt szerető nejében, az egykor "csak" Kate Midletonnak hívott nőben. 

A Szent Pál székegyegyházból lépett ki a hercegi pár, ugyanis természetesen részt vettek a néhai II. Erzsébet királynő hálaadó istentiszteletén. A templomból kilépve nem kommunikáltak mással, csupán csak egymással társalogtak, ám a teljes profizmust sugározták magukból. Mivel nem voltak bemikrofonozva, illetve a közvetlen közelükben sem tartózkodott senki, így az Express a saját szakértőjét szólaltatta meg: vajon miről beszélgetett Vilmos és Katalin, a majdani király és királyné?

"A csodálatosan szép Katalin szólalt meg elsőnek. Megállapította, hogy >Nagyon jól ment, nagyon jól.< Vilmos pedig így reagált, először szűkszavúan: >Igen, tökéletesen.< Azonban a herceg egy pillanatig sem lazított, ugyanis minteg tökéletes előkelőség és irányító, kiadta az utasítást feleségének: >Várd meg, amíg ő megmozdul, aztán mehetünk!<"

- elemezte ki a szájról olvasott szavakat, kódolt iránymutatásokat a felkért szakember. 

Természetesen még a mindig, minden körülmények között is higgadtnak tűnő Vilmos sem tudja mindig türtőztetni magát, és képes a kivetkőzésre önmagából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás