promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL botrányhős sztárja sok milliós luxuscuccban flexelt, a nézők szája is tátva maradt ettől a rongyrázástól
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész országban maximum egy pár darab lehet belőle.

A generációváltás megérkezett a magyar könnyűzenébe is: a fiatalok körében legnépszerűbb előadók még 25 évesek sincsenek, gondoljunk csak Desh-re vagy Azahriah-ra, vagy Nemazalányra és Szofira, hogy a hölgyek se maradjanak ki a felsorolásból.

Manuel szintén a szcéna tagja, 23 éves kora ellenére az ország egyik legfelkapottabb rapperének számít. Karrierét kortársaival ellentétben már-már régimódinak mondható módon építette fel: az RTL tehetségkutatójában, az X-Faktorban tűnt fel, ott viszont nem a hagyományosnak mondható módon, hanem egyből saját dallal jelentkezett.

A Gödöllei Emánuel néven született fiú nem csinált nagy titkot abból, hogy nehéz körülmények közül érkezett, dalainak szövege is leginkább ezen téma körül forog. Emlékezetes botránya volt, amikor kiderült, hogy jó pár évvel, még az ismertsége előtt egy társával eltulajdonították a Noé Állatotthon egyik adományperselyét - azóta azonban Manuel visszaadta az eltulajdonított összeget, sőt, egy jelentős összeget rá is tett, és rendszeresen támogatja a szervezetet.

A zenei siker Manuelnél ugyanis együtt járt a gazdasági sikerrel is, legalábbis amit mi látunk, az alapján biztosan - portálunk olvasói számára már ismerős lehet, hogy nagy órarajongók vagyunk - mondhatni, hobbink a hírességek óráinak vizsgálgatása (tulajdonképpen a szakmánk része is).

Manuel, aki azóta már mentor szerepben is volt látható a Voice című tehetségkutatóban, már jó ideje egy fehér színű, kaucsukszíjas óra virít, és most a Beszéljünk órákról csatornának hála ki is derült, hogy milyen az: egy gyémántokkal elég szépen megrakott, Hublot márkájú, Big Bang fantázianévre hallgató modellről van szó. A Big Bang a Hublot egyik alapmodellje, rengeteg változatban gyártják, a Manuel karján látható típus listaára 16.000 euró, de a használtpiacon inkább olyan 10.000 euró körüli áron lehet őket kapni - az forintban körülbelül 4 milliós összegnek felel meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás