promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard mellbimbói szétkarcolják a képernyődet, igazi Aquaman-ek lennénk, hogy ezt a testet egyáltalán láthassuk
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A botrányválás vesztese most megmutatta miért érdemes vele kezdeni és bizony azonnal tudjuk hova nézzünk, szinte kiszúrja a szemünk.

Bár az utóbbi időben sok híres pár ment szét, a legnagyobb visszhanggal járó válás egyértelműen Amber Heard és Johny Depp ügye volt. Amber Heard rettentes dolgokat állított Johny Deppről, amelyek nagy részéről kiderült, hogy egyszerű hazugság - túl pozitív hatással nem volt a színésznő népszerűségére a pereskedés.

Amber Heard Amerika egyik legdélibb, és legnagyobb államából, a konzervativizmusáról híres Texasból származik, annak a fővárosában, Austinban élt családjával. Édesapja egy helyi kisebb méretű építőipari vállalkozás vezetője, aki szabadidejében lovakat tört be. A kis Amber már gyerekkorában megtanult lovagolni, ezenkívül járt úszni, vadászni, horgászni, egészen 17 éves koráig, amikor úgy döntött, hogy a konzervatív Texas nem az ő helye, és Los Angelesbe utazott, hogy színésznői karrierbe kezdjen.

Első főszerepét 20 éves korában kapta egy horrorfilmben, ami után igazán megindult a pályafutása, számtalan hollywoodi filmben játszott, 2017 óta pedig a napjainkban óriási kultusszal bíró szuperhősős univerzum, a DC-csapat tagja lett, ahol Mera királynő szerepét játssza el.

Texas konzervativizmusa valóban elképzelhető, hogy sok volt a színésznőnek, ugyanis még szakmai teljesítményénél is többet cikkeztek a lapok a magánéletéről, ami meglehetősen viharosra sikerült: egy coming-outban kijelentette, hogy biszexuális, élt is tartós kapcsolatban nővel, akivel együttélése botrányoktól sem volt mentes, megvádolták többek között családon belüli erőszakkal is, igaz, partnere szerint az ügyet félreértelmezték.

Johny Deppel való viharos házasságának lezárása után egy ideig Elon Muskkal is járt, és aktfotóit is szivárogtatták már ki az internetre 2014-ben. Amber Heard nem egy egyszerű eset, ezt nagy bizonyossággal kijelenthetjük, de az, hogy ez a fénykép elképesztően dögösre sikerült, azt nehéz lenne vitatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás