promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna egy szál bugyiban és melltartóban állt a tévében, főműsoridőben mindenki láthatta a félig csupasz fenekét
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiss Ramóna bugyiban és melltartóban áll a magyarok előtt, ezt mindenki végignézhette főműsoridőben a tévében. 

Lékai-Kiss Ramóna jelenleg a TV2 képernyőse, a tévénézők mostanra leginkább a Dancing with the Stars műsorát társítják hozzá, amelyeket Stohl Andrással vezet együtt. Ám egyáltalán nem ennél a csatornánál ismerte meg az ország, az RTL-nél kezdte, méghozzá a Barátok Közt című napi sorozatban. Mondanunk sem kell, hogy a kezdetekkor megőrültek a tévés produkcióért az emberek, ugyanis azelőtt nem volt hasonló Magyarországon. 

A sorozatban pedig rengeteg meghatározó jelenetet láthattak a nézők: Magdi anyust, vagyis Fodor Zsókát az egész ország a nagymamájaként fogadta, míg a férfiak leginkább Balogh Edináért és Kiss Ramónáért voltak oda. Nem hiába, a két színésznő sokszor megkavarta az állóvizet a Mátyás király téren, több alkalommal pedig hiányos öltözetben is megcsodálhatta őket a nézőközönség. 

Ramóna Szentmihályi Zsófit alakította a sorozatban és egy olyan jelenetet is láthattak a tévénézők korábban, amikor váratlanul lekapja magáról az összes ruhát. 

Ez a pikáns rész pedig a YouTube-on is elérhető, vagyis pontosabban az, ahogy Ramóna átmegy a Szőke Zoltán által alakított Berényi Miklóshoz, majd szépen ráhajt. Egyik percről a másikra levet magáról mindent és mindössze bugyiban és melltartóban áll. Így a tévénézők képzeletére semmit sem hagytam, Rami feszes idomait mindenki láthatta a tévében, ráadásul főműsoridőben. 

Íme, a jelenet, amelyet a magyarok ezrei láthattak a tévében a 2000-es években: 

De nem ez volt az egyetlen eset, hogy Ramóna bugyiban álldogált a tévénézők előtt. A Barátok Közt egyik legkínosabb jelenete volt az, amikor Zsófiról lerántottak mindenki előtt a ruhát a Mátyás király tér kellős közepén. Ő pedig próbálta takargatni magát, de a sokktól aligha tudott mondani valamit vagy épeszűen cselekedni. Annak ellenére, hogy cikis helyzet keletkezett, az egyik legforróbb jelenetek közé is beletartozik. Sokan egyáltalán nem bánták, hogy Ramiről lekerült a kék kis ruhácska. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás