promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen eltűnt a TV2 képernyőse, így néz ki most Várkonyi Andrea rég nem látott párja
Borítókép:  Profimedia/ Azurák Csaba
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki manapság Azurák Csaba, aki évvek ezelőtt hátat fordított a médiának. 

Évtizedekkel ezelőtt teljesen más arcot vezették a TV2 műsorait. Akkor még szó sem volt Kasza Tibiről és Ördög Nóra is még az RTL-nél tevékenykedett, a Tényeknél pedig nem Marsi Anikó és Gönczi Gábor vezették. Annak idején Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége és Azurák Csaba köszöntötte a nézőket. 

Andreáról azóta többször lehet hallani, de Azurák Csaba teljesen kivonta magát a média világából. Mindezt tudatosan tette, de vajon mi lehet manapság vele? 

A képernyős 1998-ban úgy kezdte, hogy a Magyar Rádió munkatársa volt, tudósításaiért pedig még Honvédelmi Minisztérium ezüstkeresztet is kapott. 2001-ben szegődött a TV2-höz, ahol a Napló volt az első műsora, eleinte szerkesztő-riportere, majd Sváby András távozása után a műsorvezetője volt. A csatornához való igazolása után ismerte meg az egész ország és itt lett népszerű. 

A Jó estét, Magyarország!, a Mutató, valamint a Mokka műsoraiban is láthatták korábban a tévénézők.  2009-től a Tények híradósa lett, hosszú éveken keresztül Várkonyi Andrea partnere volt a tájékoztatásban. Olyanok voltak együtt, mint az RTL-en Szellő István és Erős Antónia, ők még mindig a legmeghatározóbb páros a magyar médiában. Azurák csatornától 2019-ben jött el, ezt követően a Budapest Honvéd kommunikációs igazgatója lett.

Tavaly azonban újra együtt láthatták őket a magyarok, a csatorna 25 éves fennállásának alkalmából. Együtt nosztalgiáztak és visszaemlékeztek arra, hogy milyen bakiket ejtettek és milyen volt közöttük az összhang. 

A híradózásra azt mondták, hogy ez a szakma csúcsa, de aztán volt minden

- kezdte a mondattal Csaba. 

Majd azzal folytatta, hogy az egy jó időszak volt az életében. Manapság, mint ahogy azt említettük már hátat fordított a médiának és elsősorban kommunikációs szakemberként, szakértőként tevékenykedik. Az üzleti életbe is belekóstolt és egy saját YouTube-csatornán is gondolkodik. 

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás