promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg végleg leszámol Harryvel és Meghannel a koronázása után, könyörtelen tervet eszelt ki a trónörökös
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos herceg terve nem sok jóval kecsegtet Harryék számára.

A brit királyi család háza táján folyamatosak a botrányok, akár III. Károly és Kamilla állítólagos eltitkolt fiára, akár Harry és Meghan folyamatos harcára gondolunk a családi szerepkörök kapcsán. Most pedig nem meglepő módon újabb megosztó hírek jelentek meg velük kapcsolatban. 

Egy a királyi családhoz közel álló forrás szerint ugyanis Vilmos herceg már előre tudja, hogy mit fog tenni Harry herceggel és Meghan Markle-lel, ha ő lesz a király.

Köztudott, hogy a trónörökös és öccse, Harry már évek óta nagyon rossz viszonyban vannak egymással, és úgy tűnik ennek most sem lesz vége. Kapcsolatuk elmérgesedésének egyik gyújtópontja egyértelműen Harry nagy botrányt keltő memoárjának, a Spare-nek a megjelenése volt, amelyben azt állította, hogy Vilmos fizikailag bántalmazta őt a Kensington-palotában egy heves vita során.

Sussex hercege és felesége, Meghan Markle csaknem négy éve mondott le királyi szerepköréről, és azóta is Kaliforniában élnek a királyi család fennhatóságán kívül, és olyan világvezető szereplőkkel folytatnak projekteket, mint például a streaming-óriás Netflix. Ez pedig nagyon nem tetszik Vilmoséknak.

Ezek után nem is csoda, hogy egy forrás nemrégiben azt mondta az Express nevű bulvárlapnak, hogy amikor Vilmos trónra lép, nem sok minden fog változni bátyja és sógornőjével való hozzáállása tekintetében. Az informátor szerint Vilmos már nagyon tervezi az uralkodását, és egyáltalán nem lát jövőt a Sussexi pár számára a királyi családban.

„Soha nem fogja Harryéket visszaengedni a királyi családba”

- mondta.

Úgy tűnik azonban, hogy Meghan és Harry nem nagyon akar beletörődni jelenlegi szerepkörükbe. Meghan Markle ugyanis állítólag megkörnyékezte Károly királyt és válaszokat követelt tőle, pont a királyi címének használatával kapcsolatban, amelyet akkor fosztottak meg tőle és Harry hercegtől, amikor kiváltak a brit királyi családból és Amerikába költöztek. 

Neil Sean királyi kommentátor azt állította, hogy Meghan és Harry herceg nem értik, miért vonatkoznak rájuk a királyi család többi tagjával szemben eltérő szabályok, annak ellenére, hogy csaknem négy éve lemondtak hivatalos feladataikról. Harryék újabb balhéjáról alábbi cikkünkben számoltunk be:

Vilmos hercegről egyébként nemrégiben látott napvilágot egy felvétel, amelyben édesapja, III. Károly király viccelődött vele a saját koronázásán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás