promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle megkörnyékezte III. Károlyt, Harry herceg felesége lehet az új királyné?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle-nek tervei vannak Károly királlyal? 

Meghan Markle állítólag megkörnyékezte Károly királyt és válaszokat követel. Állítólag a irályi címének használatával kapcsolatban szeretne vele beszélni, amelyet akkor fosztottak meg tőle és Harry hercegtől, amikor kiváltak a brit királyi családból és Amerikába költöztek. 

Neil Sean királyi kommentátor azt állította, hogy Meghan és Harry herceg nem értik, miért vonatkoznak rájuk a királyi család többi tagjával szemben eltérő szabályok, annak ellenére, hogy csaknem négy éve lemondtak hivatalos feladataikról. A pár arra törekedett, hogy pénzügyileg függetlenedjenek a királyi családtól, több millió dolláros szerződést kötöttek a Netflix-szel és a Spotify-val. Neil szerint azonban Meghannak vannak kérdései, amelyekre a királytól szeretne választ kapni és állítólag még találkozót is próbált megbeszélni vele, hogy megvitassák azokat a kulcsfontosságú kérdéseket, amelyeket a családhoz való csatlakozása óta fontosnak talált. 

De egy másik érdekes dolog is napvilágra látott Meghannel kapcsolatban, méghozzá az, hogy királyné szeretne lenne. Lehetséges, hogy emiatt is akarja annyira megkörnyékezni az angol királyt? 

Állítólag csakis azért csatlakozott a királyi családhoz, hogy magas rangú tisztséget tudjon betölteni, majd miután rájött, hogy soha nem lehet királyné, elkezdte Vilmos herceg feleségét, Katalint irigyelni. Meghan királyné akar lenni és nem az ötödik az utódlásban Harryvel. 

Minden, amivel próbálkozik, aláássa a státuszát, és ahelyett, hogy visszatérne ahhoz a magánélethez, amelyre azt mondta, hogy szüksége van és amiért elhagyták Nagy-Britanniát. Valahányszor reflektorfénybe kerül, egy kicsit többet veszít. Egyszerűen nem tud nyerni

- fogalmazta meg a szakértő Meghan Markle hercegnével kapcsolatban.

Legutoljára Meghant II. Erzsébet temetésén látták az Egyesült Királyságban, ahol újra találkoznia kellet a brit királyi család tagjaival. Az alábbi videóban most ez látható. 

Forrás: Mirror, Daily Express

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás