promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tévében közölték a meglepő hírt III. Károly és Kamilla házasságáról, valójában ilyen - a király húga beszélt kettőjük kapcsolatáról
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

December 26-án ment le a tévében az a műsor, amelyben nagyon sokat beszéltek III. Károly és Kamilla kapcsolatáról.

Az elmúlt időszakban senki nem mondhatta azt, hogy ne lenne nagyon sok hír III. Károly királyról, illetve egyre jobban előtérbe kerültek a médiában a család azon tagjai is, akik nem sokszor szerepeltek eddig a nyilvánosság előtt, legalább nem úgy, hogy őket ismerte volna az egész világ. Ha a királyi család képviselőiről volt szó, akkor általában Meghan Markle és Harry herceg került előtérbe, és róluk beszélt mindenki. Harry és Meghan rengeteg platformon megjelent az elmúlt években, YouTube-on rendszeresen tűnnek fel és adnak interjúkat, több könyv is kötődik a nevükhöz az elmúlt időszakban, miközben nagyon sok podcast műsorban is megjelentek.

Ezek közül is kitűnik a Netflixen bemutatott dokumentumfilmjük, amelyhez egy óriási adag felvezető is tartozott korábban.

Ám III. Károlyról eddig nagyon kevés műsor jelent meg nagy nyilvánosság előtt, a belsőbb dolgaival, Kamillával való kapcsolatáról is nagyon kevés szó esett a tévében és az interneten, miközben a rengeteg jövendölés és a jóslás a monarchia jövőjéről vagy éppen a király lemondásáról szinte naponta beterítik a nyilvánosságot. Ám most megtörték a csendet, hiszen a karácsonyi menühöz a BBC egy nagyon is személyes, több megszólalt is felvonultató filmet közölt Károlyról.

A király húga, Anna elmondta azt is többek között, hogy Kamilla már nagyon hamar tudta, hogy mi a szerepe, és hogy milyen rendkívüli támasza Károlynak. Sőt, Anna úgy fogalmazott, amely révén azonnal tudjuk, hogy milyen Károly és Kamilla kapcsolata a kulisszák mögött, hiszen úgy fogalmazott, hogy Kamilla a király sziklája.

És ugyan nagyon sok dologban különböznek, de nagyon jól egészítik ki egymást, ezért is működik nagyon jól a házasságuk.

Kamilla tehát mindenben támogatja férját, és ez hatalmas erőt ad neki a mindennapi küzdelmekben.

(via Hamu és Gyémánt)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás