promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly és Kamilla eltitkolt fia is bejelentkezett a karácsonyi vacsorára, soha nem látott botrány van készülőben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljes pánikban vannak a brit királyi család tagjai.

Már hosszú évek izgatja a briteket az a pletyka, miszerint Kamillának és a jelenlegi uralkodónak III. Károlynak valójában van egy közös eltitkolt gyermeke is. Köztudott ugyanis, hogy a király és mostani felesége már jóval a szerelmük felvállalása előtt együtt voltak, miután Kamilla Károly szeretője volt.

Az a hír, miszerint az uralkodó párnak van egy eltitkolt gyermeke onnan indult, hogy nemrégiben egy Simon Charles Dorante-Day nevű ausztrál férfi a közösségi-oldalán azt állította, hogy ő III. Károly király és Kamilla királynő biológiai fia. Erre ugyanakkor semmilyen bizonyíték nincs, ám a férfi annyira ragaszkodik az állításához, hogy egy DNS-tesztet is kért a királyi pártól. 

A nagymamám, aki a királynőnek dolgozott, egyenesen azt mondta nekem, hogy Kamilla és Károly fia vagyok

- vallotta be többször Simon Charles Dorante-Day.

Az ügy azóta sem ért véget, most karácsonykor pedig újabb botrány alakulhat ki a királyi család háza táján. Károly király ugyanis bejelentette, hogy meghívta felesége, Kamilla első házasságából született gyermekeit és unokáit idén karácsonyra, ez azonban jó alkalmat adhat a Simon nevű titokzatos férfinak is, hogy ő is megjelenjen az ünnepi vacsorán.

Kamillának egyébként két gyermeke van első férjétől, Andrew Parker Bowles-tól: Tom Parker Bowles és Laura Lopes. A 45 éves Laura Lopes az Oxford Brookes Egyetemre járt, hogy művészet- és marketingtörténetet tanuljon. Laura 2006-ban házasodott meg egy szertartáson, amelyen Vilmos és Harry herceg is rész vett. A párnak három gyermeke született.

A 48 éves Tom Parker Bowles pedig Kamilla és Andrew legidősebb fia, aki 1974. december 18-án született Londonban.

A királyi család tagjait azonban most nem az ő jelenlétük aggasztja leginkább, hanem az a lehetséges forgatókönyv, miszerint ezt a meghívást a királyi pár állítólagos eltitkolt fia is magáénak érzi majd és váratlanul megjelenik az ünnepi vacsorán. A király ennek elkerülése érdekében egyébként több biztonsági óvintézkedést is hozott, ám még így sem biztos, hogy sikerül majd megakadályozni egy hatalmas botrány kialakulását.

Kamilla és Károly eltitkolt gyerekéről az alábbi videóból még többet megtudhatsz!

Forrás: Hindustan Times

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás