promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betiltanák a sört Magyarországon? Országunk válasza zseniális az abszurd ötletre
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak fogjuk a hasunkat a nevetéstől, a magyar emberrel nem lehet szórakozni.

Ha megkérdeznék mi a magyarok kedvenc itala, akkor valószínűleg sokan a pálinkát vágnák rá, de vitathatatlanul élen járunk a folyékony kenyér fogyasztásában is. A sör mindig jó. Jó nyáron, jó télen, jó, ha szomorú vagy, jó, ha vidám, ha szomjas vagy, vagy csak úgy. Minden kocsma és italozó alapkelléke, de aligha találunk olyan kisboltot is, ami ne forgalmazná ezt a hűsítő finomságot.

De nem csak nálunk örvend nagy népszerűségnek: Európa szerte fogyasztják, de minden amerikai filmben is megjelenik. Ha összeülnek a haverok, akkor ott valószínűleg ez fog előkerülni, ha beülnek egy kocsmába megbeszélni az élet nagy dolgait, ott is.

Most egy vicces kedvű magyar honfitársunk rettenetes gondolattal játszott el: mi történne akkor, ha Magyarország kormánya betiltaná a sört? De ne szaladjunk ennyire előre. A videóban először az amerikaiak reakciója van, ami megdöbbentő ugyan és egy kisebb idegösszeomlást kihordanak lábon, de még úgy ahogy elfogadják a szörnyű rendeletet. Ezután következnek az angolok: ők úgy tűnik harcosabb népség hírében állnak, ha a szeszfogyasztásról van szó, a népek az utcára vonulnak, hogy revansot vegyenek a kegyetlen felsővezetésen.

Ezután következnek a magyarok, akiknél itt szakad el a cérna és valami olyat tesznek, ami az 1848as forradalmi hangulatot idézi, egy kis Függetlenség napjával keverve: háborúra hívják a nemzetet és vélhetően megdöntik a hatalmat, majd utána egy kellemes berúgással ünneplik meg a győzelmet.

Ez persze csak egy kis móka, nincs tervbe véve hasonló szabályozás, mindenesetre hatalmas pacsi honfitársunknak, nekem személy szerint nagyon betalált ez a rövidke kis szösszenet.

Az biztos, hogy a mai napnál aktuálisabb nem is lehetne ez a videó, ugyanis vélhetően a Szilveszter estének köszönhetően rengeteg alkohol fog fogyni az országban. Ha szeretnétek egy jót nevetni az esti bulizás előtt, akkor azt idekattintva megtehetitek:

A különböző országok reakciója... Kac-Kac - Ha tetszett a videó, akkor csillag küldésével tudsz támogatni. Előre is köszönöm. -

Posted by Kac-Kac on Friday, December 1, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás