promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL az összes puskaporát ellövi szilveszterkor, váratlan bejelentés érkezett a csatornától
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas bejelentést tett az RTL a szilveszteri műsoraikkal kapcsolatban. 

Mint azt már megszokhattuk, az RTL Híradójában már évtizedes hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a napi hírösszefoglaló mellett minden évben igazi különlegességekre is számíthatnak a nézők. Nem lesz ez másként 2023-ban sem: a csatorna ugyanis most lapunkhoz is eljuttatott közleményében bejelentette, hogy az óévet ezúttal Litkai Gergely és Kovács András Péter humorista búcsúztatja majd december 31-én este.

Ezen nevek hallatán pedig nem lehet kétségünk afelől, hogy poénokban nem lesz hiány a különleges szilveszteri adásba. A rendhagyó Híradó kulisszatitkairól egyébként bővebb összeállítást láthatnak majd a nézők a szombati Fókusz Pluszban.

A humoristák az alábbi videóban meséltek is a különleges felkérés a részleteiről:

Szintén különleges lesz a Himnusz is Szilveszter éjszaka az RTL-en. 2024 első perceiben ugyanis Budapest lesz a Himnusz központjában, arra utalva, hogy a magyar főváros 2023-ban ünnepelte 150. évét.  A Fortepan stábjának és egy különleges, 1900-as évek elején Budapesten készült fotósorozat segítségével látható majd, hogy egy-egy budapesti terület hogyan nézett ki korábban és hogyan néz ki napjainkban.

A csapat ugyanis a drezdai Deutsche Fotothek gyűjteményében egy német képeslapkészítő cég Magyarországon eddig ismeretlen városfotóira bukkant. A tárlat ebből az anyagból mutat be egy izgalmas válogatást. A képeslapfotókat Schoch Frigyes, a jómódú budapesti vállalkozó és hobbifotós felvételei egészítik ki, aki egyedi térhatású fényképeken örökítette meg a fiatal metropoliszt. A kiállításnak van egy úgynevezett akkor és most oldala is, a régi fotókon szereplő helyszínekről meg lehet nézni, hogy manapság hogy néznek ki.

A különleges Himnusz további kulisszatitkairól alábbi cikkünkben bővebben is olvashatsz:

Még azonban ez sem minden, már ami a csatorna bejelentéseit illeti. Mint azt ugyanis az RTL nézői már megszokhatták, az újévi köszöntő is rendhagyó a csatornán. A 2024-es évet pedig ezúttal nem más, mint a Nemzet Színésze, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, Prima Primissima közönségdíjas, a 2024-ben már a 90. születésnapját ünneplő Bodrogi Gyula színművész köszönti majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás