promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik luxusnadrágjára a gatyád is rámenne, az átlagkereset is kevés lenne ilyen márkás göncökhöz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik milliós értékben öltözködik a hétköznapokon.

Szoboszlai Dominikot 70 millió euróért vásárolta meg a Liverpool, ahol középpályásként rúgja a labdát. A magyar válogatott aranylábú csapatkapitánya keményen dolgozik a legendás angol klubnál, munkáját pedig busásan meg is fizetik. Szoboszlai Dominiknak már most mesés vagyona lehet, hiszen korábban kiderült, milyen csodálatos házban lakik, emellett nemrég megvette másik kocsiját is, amit a Mercedes mellett használ a hétköznapokon.

Azonban egy ilyen tehetséges labdarúgónak a megjelenésére is oda kell figyelnie, nem járkálhat akármilyen göncökben, hiszen mindig lesben állhat egy profi vagy amatőr fotós, aki lencsevégre kaphatja. Nemrég ki is került róla egy fotó, amit aztán ki is elemeztek.

A TikTok-ra került fel egy összeállítás, hogy Szoboszlai Dominik pontosan milyen ruhákat, cipőt, és kiegészítőt visel, és mennyibe kerülnek ezek a darabok. Tekintve, hogy javarészt Louis Vuitton szerelésekről van szó, gondolhatjuk, hogy milyen magas áruk lehet, és nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy még a magyar átlagkereset is kevés lenne hozzá, hogy akár csak az egyiket vegyük meg belőlük.

Először is látható Dominikon egy Louis Vuitton Monogram Zip-Through Top, ami 1390 euróba (aktuális árfolyamon átszámítva 531 ezer forintba) kerül. Alatta egy Louis Vuitton Monogram Trackpants nadrágot visel, ami 1400 euróba, vagyis 535 ezer forintba kerül. A cipője egy Dior B22 Pale Pink Grey Sneakers, ami 1520 euróért (581 ezer forint) vásárolható meg. Végül pedig a Louis Vuitton Dopp Kit kozmetikai táska 1150 euróért (439 ezer forint), tehát Szoboszlai Dominik neszeszeréhez is kevés lenne a bruttó 557.900 forintos átlagkereset.

Ha mindezt összeadjuk, akkor 2 millió 86 ezer forintra jön ki a matek, tehát - bár ránézésre nem is gondolnánk - Szoboszlai Dominik hétköznapi viselete nem az átlagos fizetéshez van szabva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás