promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egész Lengyelország egy magyar fiúért rajong, milliók utánozzák a videóit és követik minden mozdulatát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyetlen dolgot csinál, de ezzel felrobbantotta Lengyelországot.

Amióta felütötte a közösségi média a fejét a világunkban, folyamatosan gyors egymás utánban váltogatják egymást a korszakok és minden korszaknak megvannak a maga sztárjai. A legtöbbeknek amolyan 15 perces hírnév ez, gyorsan jönnek, gyorsan mennek, de van akinek sikerül megvetnie a lábát és tartósan meg tud maradni az ismeretség szintjén. Van akinél érthető, mérhető az érték, amit közvetít, a videói szórakoztatóak, informatívak, egyediek, ezáltal pedig érthető, hogy miért kíváncsiak a megmozdulásaikra akár több százezren is.

Vannak azonban olyanok, akik pusztán egy szerencsés véletlen miatt robbannak be, mert egyébként teljesen érthetetlen lenne a felhajtás, ami körülveszi őket.

A mostani aktuális híresség, aki teljesen letarolta a Tiktok világát, egy nagyon nagyo kigyúrt, izmos, Security-s pólóban feszítő srác, aki stílusosan csak Adam Securitynek nevezi magát. Hihetetlen mennyiségű rajongója van, a videóin rengeteg megtekintéssel és a legmeglepőbb az, hogy ez az imádat nem áll meg Magyarországnál: Lengyelországban tömegek kezdték őt utánozni és gombamód nőnek ki a földből azok a videók, amelyekben azok a jellegzetes mozdulatok, lépések szerepelnek, melyeket a magyar biztiboy vitt be a tartalommegosztó oldalra.

Külön érdekesség, hogy soha egyetlen szót sem szól, még senki nem hallotta beszélni, pusztán 10-20 másodpercben bemutatja a kamerának a rá jellemző amolyan "csumi" jelet, körbeforog, megmutatja feliratos pólóját és hatalmas izmait, majd elsétál.

Többször szerepel a videókban a barátnője is, akiről szintén semmit nem tudunk meg, de már közösen is kialakítottak ikonikus mozdulatokat, amelyeket más párok szintén lemásoltak. Furcsaság még az is, hogy mindezt lengyel zenére teszi és a videói leírásában is minden esetben szerepel Magyarország és Lengyelország is, tehát szívén viseli az ország sorsát. A lengyelek pedig egyszerűen zabálják: teljesen megőrülnek a magyar srác figyelméért. A rajongók pedig hálásak Adam minden újabb videójáért és egyszerűen nem akarják őt megunni. Kérdés meddig tart ez az őrült imádat, de akár még az is elképzelhető, hogy más országban is felfedezik maguknak az extrém gyorsan híressé vált izomkolosszust.

Az ikonikus mozdulatot, amibe immáron két ország szeretett bele és tömegek utánozzák, itt tudjátok megnézni:

Itt pedig sokak kedvenc megmondóembere reagált erre az egészen hihetetlen jelenségre, Dancsó Péter ugyanis egy egész Youtube videót szentelt az izmos srácnak és rajongóinak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás