promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 12 éves lányom influenszer szeretne lenni, úgyhogy kivettem az iskolából, nehogy bármi is elterelje a figyelmét
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy édesanya szerint 12 éves lánya már készen áll arra, hogy a tanulás helyett főállásban influenszer legyen.

Egy anyuka kivette 12 éves lányát az iskolából, hogy az inkább influenszer karrierjére összpontosítson. Az ausztráliai Gold Coastról származó 37 éves édesanyának, Kat Clark-nak, nem viccelünk egészen pontosan 5,2 millió követője van a TikTok-on, és 2022-ben az év TikTokkerének választották az alkamazás éves díjátadóján.

A nő egyébként lányaival a 20 éves Latishával és a 12 éves Deja-val együttegy népszerű ausztrál podcastot is vezet, így rendkívül elfoglalt. 

„A hagyományos iskolai oktatás még működött Deja számára az általános iskolában, mert akkor még vállalati munkám volt. Mióta azonban a tartalomgyártás lett a fő területem, rengeteget utazok és teljesen más lett az életem”

- mondta nemrég az édesanya egy podcastban.

Kat 20 éves lánya már befejezte a középiskolát, ami után beiratkozott jogi egyetemre, ám hat hónappal később abbahagyta, hogy a podcastkészítésnek szentelhesse energiáit, most pedig kisebbik lánya, Deja is egyre több lehetőséget kap, így az édesanya úgy döntött, hogy kiveszi a mindössze 12 éves gyerekét az iskolából.

„Úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb neki, mert nem akarjuk, hogy kihagyja ezeket a lehetőségeket. A TikTok sok időt vesz igénybe. Csak ez a rendszer működik már a családunkban”

- mondta a nő, aki szerint Deja akár egy év múlva visszatérhet a hagyományos iskolába, ha nem élvezi az életmódot. Elmondása szerint, ha Deja orvos vagy ügyvéd szeretne lenni, akkor is arra biztatná, hogy kövesse ezeket az álmokat, de jelenleg nem ezek a céljai. Így készen áll arra, hogy dgyütt dolgozzanak, bármi történjen is. Az édesanya hozzátette azt is, hogy mindig is arra tanította a lányait, hogy „legyenek önmaguk”, és „ne változzanak meg senkiért”. 

„Őszintén szólva szeretek olyan szorosan együttműködni a lányaimmal. Annyira szórakoztató az egész, olyan mintha a legjobb barátaimmal dolgoznék”

- zárta sorait Kat, amit a Daily Mail idézett.

@katclark Doing Déjà’s birthday hair #hairstyle original sound - Kat Clark
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás