promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A misztikus tiktokker tudja, mikor tör ki a harmadik világháború, de szerinte már most borzasztó év vár ránk
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tiktokker azt állítja, hogy a jövőből jött, és erős katasztrófákat jósolt az elkövetkezendő időben.

Van egy misztikus illető a TikTok-on, aki gyakorlatilag időutazónak tartja magát 2671-ből. Az influenszer azt mondta, tudja, mikor csapnak le a világ legsúlyosabb természeti katasztrófái a következő 12 hónapban.

Eno Alaric a TikTokon több mint 26 ezer követőt szerzett a feltételezett jövőbeli eseményekre vonatkozó figyelmeztetések közzétételével. Eno olyan videókat töltött fel a platformra, amiben a Földdel ütköző ikerbolygókról, idegen látogatókról de még a harmadik világháború kezdetéről is beszél.

A tiktokker legutóbb közzétett egy videót, a következő szavakkal:

„Figyelem! Igazi időutazó vagyok. Ezek a legrosszabb természeti katasztrófák, amelyek a következő hónapokban és évben fognak megtörténni. Gyakorlatilag 2023-at és 2024-et tartják a történelem legrosszabb éveinek az időjárás szempontjából.”

2023 szeptemberében egy 6-os erősségű hurrikánt jósol, ami állítólag az Egyesült Államok keleti partját fogja lecsapni. Ez főleg Floridát, Észak-Karolinát és Dél-Karolinát érinti majd.

Azután decemberben egy úgynevezett „elektromos vihar” fogja sújtani a Földet. Ez állítása szerint borzalmas pusztításokat fog végezni.

Eno Alaric azt állította, hogy néhány hónappal később egy gigászi tornádó pusztítja el a texasi Houston egészét, és egy 9,8-as erősségű földrengés fog majdnem 45 percen keresztül tombolni a Szent András-törésvonalnál.

Ugyanez a földrengés egy óriási, 750 láb magas szökőárat robbant ki, amely a tiktokker előrejelzése szerint elpusztítja a kaliforniai partvidék nagyobb részét.

Azért egy kommentelő megemlíti, hogy az időutazónak még soha, semmit sem sikerült eltalálnia a jövővel kapcsolatban, szóval arra se vegyünk mérget, hogy a harmadik világháború kirobban hamarosan.

A TikTok-felhasználótól egy másik hozzászóló a lottó számokat kérte, amikre elmondása szerint óriási szüksége lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás