promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Margot Robbie keblei zabolázatlanul törtek elő egy kínos pillanatban, fotósok hada között mondott csődöt apró ruhája
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ő valószínűleg nem így tervezte, de most az egész világ a szexi képeit nézi és alul is van látnivaló.

Najaink legmenőbb, legszebb színésznőit összeállító listán Margot Robbie-nak bérelt helye van. Az ausztrál színésznő 1990-ben született Quennslandben, és fiatal kora ellenére már jelöltek Oscar-, BAFTA- és Golden Globe díjra is.

Margot Robbie már a gimnáziumban is járt drámaórákra, színészi karrierjét kisebb ausztrál filmekben való szereplésekkel kezdte. Három évig játszott egy Szomszédok nevű ausztrál sorozatban, ezután költözött az Egyesült Államokba.

Amerikában szintén sorozatszínésznőként kezdte, az ABC csatorna Pan Am című sorozatában szerepelt, majd kapott egy szerepet az Időről időre című romantikus vígjátékban, és még ebben az évben megérkezett számára a nemzetközi hírnév is: Leonardo di Caprio oldalán, Martin Scorsese rendezésében a Wall Street Farkasában alakított felejthetetlent.

Margot Robbie, az ausztrál színésznő és Tom Ackerley brit rendező asszisztense 2014-ben ismerkedtek meg a Francia szvit forgatásán. Két évvel később, 2016 decemberében Byron-öbölben egy privát ünnepségen házasodtak össze. Korábban Robbie és Ackerley Londonban élt egy három hálószobás házban öt barátjukkal, majd később Los Angelesbe költöztek.

A filmipar mellett a reklám és divatipar is felfedezte magának: a Chanel divatháznak az utolsó olyan nagykövete volt, akit még maga a legendás divattervező, Karl Lagerfeld választott ki erre a pozícióra. 

Az idei év egyik legnagyobb sikerű filmje, a Barbie is az ő főszereplésével készült, ahol ő játszotta a rózsaszín álomvilágban élő Barbie-baba címszerepét - a karaktert még egész biztosan sokáig vele fogják azonosítani. Hogy Margot Robbie miért volt tökéletes választás a szerepre, azt ez az alábbi, Instagramon közzétett fénykép is kiválóan bizonyítja:

Bár a ruha nem rózsaszín, szerintünk a vörös is nagyon illik a gyönyörű ausztrál színésznőhöz, reméljük a jövőben még sok filmben csodálhatjuk meg színészi játékát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás