promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos milliókat érő részletek derültek ki Schumacher Vanda karácsonyi csúcskocsijáról, az átlag magyar maximum álmodhat ilyen felszereltségű autóról
Borítókép:  Youtube - BlikkTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felsorolni is nehéz mennyi extra luxus fért a műsorvezetőnő kocsijába és bizony méregdrága volt.

Schumacher Vanda neve szinte elválaszthatatlanul összeforrt a luxussal, az eleganciával, a drága és szép holmikkal. A műsorvezetőnő sosem tagadta, hogy nem veti meg a szép holmikat és most az ünnepekkor sem hazudta meg magát. Azonnal elbüszkélkedett vele a világnak, hogy ő milyen karácsonyi ajándékra vágyott és ezt meg is kapta: egy teljesen új Audi A3-ast, ami egy igen megbízható autó és nyilván nem kell bemutatni senkinek: igazi drága luxus autóról van szó, amit fantasztikus felszereltséggel lehet kapni és szinte teljesen a vevő igényeire tudják ezt szabni.

A kocsi ára választott felszereltségtől függően nagyjából olyan 10 és 15 millió forint között helyezkedik el, hogy pontosan milyen szám szerepel a végső összegen, azt rengeteg minden határozza meg. Az Audi honlapját megnézve kiderül, hogy milyen paraméterekkel is rendelkezik az autó:

Matrix LED fényszórókkal szerelték fel, amellyel szinte tökéletesek lesznek a látási viszonyok és ezek a kamerarendszerrel együtt bárhol és bármikor nappali világosságot tudnak imitálni.

Természetesen megtalálható benne az elmaradhatatlan parkolási asszisztens és az egyik legmodernebb parkolást segítő rendszer, ultrahangos érzékelőkkel, melyek pillanatok alatt kiszámolnak bármilyen vezetési manőverhez szükséges távolságot, vagy méretet.

Panorámatetővel rendelkezik, amellyel mintha a szabad ég alatt autóznánk, valamint a műszerfala is a legmodernebb, úgynevezett Head up kijelző, amivel könnyedén átláthatjuk az egész jelzőrendszert. Valamint nem elhanyagolható az MMI navigáció rendszer plusz technológiákkal, mely szintén elképesztően modern.

A szín és az egyéb plusz kiegészítők választhatóak, ahogyan a kerék és a felni is befolyásolja az árat. Sokan nagyon boldogak lennénk egy ilyen autóval, de valószínűleg kicsit még gyűjteni kell rá, Vandának viszont gratulálunk hozzá és reméljük sok-sok kilóméter áll még előtte az új szuperautójával, azt amúgy is tudjuk róla, hogy imád új tájakat felfedezni, ez az autó tökéletes társ lesz ebben.

Az autóról egy bemutatóvideót itt tudtok megnézni, valóban meseszépek az Audik ebben a hófehér színben:

Forrás: audi.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás