promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata megmutatta ritkán látható kamaszlányát, csinos kisasszony lett az angyalarcú Szofiból
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dobó Kata kislánya akárcsak egy tündér, annyira hasonlít édesanyjára. 

Dobó Kata A miniszter félrelép című filmben lett országosan ismert, ahol titkárnőt alakított. A film sokak fejében még mindig elevenen él, nem beszélve a színésznő zöld miniruhájáról, amelyet sok  év után újra felvett egy fotózás kedvéért. A színészet mellett azonban a legfontosabb dolog az életében kislánya, aki 2012-ben látta jött a világra és természetesen megváltoztatta az életét jó értelemben. 

Annak idején a TV2 készített róluk egy riportot, ahol akkori férjével, Gulyás Leventével mutatta meg a tündéri kislányát. Ekkor árulta el azt is, hogy terhessége alatt végig izgult a gyermekéért és csak akkor nyugodott meg, amikor a szülőszobán a kezébe adták az egészséges újszülöttet. Katának akkor komoly segítséget jelentette a párja, aki végig ott volt vele a szülésnél, de azóta már egyedül neveli a kislányát. 


A bűbájos, szőke hajú Szofit csak nagyon ritkán mutatja meg, próbálja mindentől megóvni a 12 éves kislányt. Épp ezért csak nagyon kevés fotót tesz közzé róla az Instagram-oldalán. Ám akad néhány alkalom amikor anyja és lánya együtt mutatkozik, ilyen volt az is, amikor Dobó Kata a saját filmje bemutatóján kislányával érkezett. Az El a kezekkel a papámtól! című film díszpremierjén sokat fotózták őket együtt, Kata kislánya még a színészekhez is beállt egy fotóra. A felvételeken jól látszik, hogy mekkorát nőtt Szofi és milyen magas, de az is, hogy mennyire hasonlít az anyukájára.

Kata a közösségi-oldalán is megosztotta a fotókat, amelyet a közzététel után elleptek a lájkok és a kommentek. Habár a premierre két évvel ezelőtt került sor, idén decemberben Dobó Kata újra megosztotta a fotókat a bemutató évfordulóján. Az emberek pedig  alig győzik dicsérni őt. 

- Gyönyörű kislány - jegyezte meg valaki a bejegyzésnél. 

 - Nagyon szeretünk - írta egy másik hozzászóló.

- Nagyon csinos a művésznő és a kislánya - olvasható egy harmadik kommentben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás