promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata fenekétől fejre állsz, ezt a látványt lehetetlen hidegvérrel feldolgozni
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vörös démon jövőre lesz 50 éves.

Amikor Dobó Kata 1998-ban bugyiban és melltartóban felbukkant egy reklámban, hogy Pepsit kérjen a szomszéd sráctól, magyar férfiak százezrei őrültek meg rögtön a képernyők előtt. Nem csoda, hiszen az akkor 24 éves színésznő a pályája egyik csúcsán járt, mindenki ismerte már A miniszter félrelép című mozifilmből. Az ezredforduló egyik szexikonjának számított, és abban az évben Andy Vajnával is összejött, hogy végül 8 évig maradjanak együtt.

A vörös hajú démon február végén ünnepli a 49. születésnapját, és ugyanolyan bombaformában van, mint régen. A vásznon talán most ritkábban tűnik fel, viszont színpadon sokat szerepel, illetve nemrég a rendezésbe is belekóstolt.

Aki még emlékszik az ominózus, 25 évvel ezelőtti reklámra, annak felesleges bármit is mondani Kata tökéletes idomairól. Tengerparti napfürdőzés közben, vagy merészen kivágott ruhákban mostanában is alaposan szemügyre vehettük, a popsiját viszont még aligha láthattuk úgy, ahogy nemrég megmutatta.

„Azért néha fejre állok. Biztos, ami biztos”

– írta viccesen az edzés közben készült posztjához. A színésznő a képen valóban fejenállást mutat be, de férfi legyen a talpán, aki a szálfaegyenes tartásra tud csak figyelni. Ebben a helyzetben ugyanis tökéletes rálátás nyílik Kata formás fenekére és izmos combjaira, amelyek rendszeres sportolásról árulkodnak.

A szépség egyértelműen jól érzi magát a bőrében, annak ellenére, hogy még nem találta meg élete örök párját. 2016 és 2019 között Zsidró Tamás mesterfodrásszal járt, aztán Szente Vajk színész-rendezővel, ám már tavaly februárban a szakításukról szóltak a hírek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás