promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos pillanatot vettek videóra: küszöbön Vilmos herceg és Katalin válása?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Furcsa videó került elő Katalin hercegnőről, ahogy Vilmossal viselkedett. 

Egy kínos pillanatot rögzített a kamera Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről. A BBC különleges karácsonyi különkiadásában került sor az esetre, amelyet Mary Berry tévés személyiség vezet. 

A műsorban Mary meghívást kapott, hogy látogassa meg a walesiek által támogatott jótékonysági szervezeteket, ahol végül  a királyi pár is megjelent és egy kis sütésben is részt vettek. A beszélgetés során szóba került, hogy Louis herceg egyik első szava Mary volt, mert a konyhájukban mindig látta Mary Berry szakácskönyveit. Azt is elárulta, hogy Charlotte hercegnő egy kedvence a charlotte-burgonya, György herceg pedig imád rajzolni és focizni. Arra is fény derült, hogy Vilmos herceg is kiveszi a részét a főzésben, reggelit és bolognai spagettit is készít a gyerekeknek. Katalin pedig sosem rendel tortát a gyermekei születésnapjára, hanem ő készíti el a finomságokat.

A walesi herceg ebben a műsorban igazán meghitt hangulatba került és megpróbálta a felesége vállára tenni a kezét, hogy összebújjanak, de úgy tűnt, hogy Katalin ezt nem szerette volna. 

A videó gyorsan bejárta a világot és egyből mindenki találhatni kezdett, hogy vajon valami nem lehet rendben a házaspár között. Feljött az is, hogy esetleg a válás szélén állhat II. Erzsébet unokája? Katalin ugyanis gyors mozdulattal lerántotta férje kezét, amikor hozzáért. Ám ezt a videót hiába adták le most, egy ismétlésről van szó. Mindez 2019-ben történt, azóta pedig már egy koronavírus járványon is túl van a világ. Úgy tűnik, hogy mindössze egy félreértésről lehet szó, Vilmos és családja azóta is boldogan él együtt. 

December 24-én az Egyesült Királyságban egy másik műsort is leadtak, amely elnevezése a Royal Carols: Together At Christmas volt. A Westminster Abbey-ben vették fel korábban, amely otthont adjon egy különleges karácsonyi énekszolgáltatásnak, a fő szervező pedig Katalin hercegné volt. 

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás