promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg évtizeden keresztül titkolhatta elsőszülött fiát? Az eltitkolt fiú az egész brit öröklési rendet átírhatja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry hercegnek is lehet egy eltitkolt fia, aki 2013-ban született? 

Harry hercegnek és Meghan Markle-nek a 2018-as esküvőjük előtt meg kellett küzdenie a pletykákkal, de egy különösen szenzációs amerikai állítás kiemelkedett a többiek közül. A Globe magazin akkoriban egy fiatal, vörös fejű fiú fényképével közölt cikket, amelynek az volt a címe, hogy "Harry gyermeke tönkreteszi az esküvőt! Meghan válságba kerül, amikor a gyermek anyja felfedi rejtett fiát."

2018-ban emiatt hatalmas botrány tört ki a palotában, ráadásul Harry herceg egy személyes és bizalmas feliratú borítékot is kapott a Kensington-palotába, amely egy kézzel írott levelet és egy fényképet tartalmazott. Egy nő azt állította benne, hogy teherbe esett 2013-ban, miután együtt töltött egy éjszakát a herceggel. 

Mellékelt egy fényképet a kisfiúról, akinek láthatóan vörös haja van, és feltűnően hasonlít Harryre. A nő nem részletezte a kapcsolatukat, és azt mondta, hogy mindent elárul, ha leülnek megbeszélni ezt az ügyet

 - árulta el a történet részleteit egy királyi bennfentes.

Úgy gondolják, hogy a botrány teljesen megrázta az akkor 33 éves herceget.  2013-ban Harry még a rosszfiú fázisában volt, és folyamatosan bulizott egy sor különböző nővel. Habár a brit királyi család egyáltalán nem reagált az ügyre, akkor arról lehetett olvasni, hogy mindenki arra összpontosít, hogy ezt titokban tartsák, és biztosítsák, hogy a királyi esküvőt ne zavarja meg semmi. A terv pedig bevált, ugyanis azóta egyáltalán nem lehet hallani az ügyről, Harry és Meghan esküvője pedig problémamentesen lezajlott. Ezt a botrányos dolgot pedig még a Netflixen megjelent dokumentumsorozatukban sem említették meg. 

2018-ban Harry és Meghan megtartott az álomesküvőjét Windsorban, amelyet az egész világ figyelt. Egyáltalán nem volt hatással rájuk semmilyen pletyka, bár Meghant nem tudta az édesapja az oltárhoz kísérni. A királyi esküvőről az alábbi videóban lehet megtekinteni a legjobb pillanatokat.

Forrás: New Idea

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás